|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
24 ARALIK ANKARA Buluşması Video ve Fotoğraf Derlemesi
Ve işte arkadaşlar, söz verdiğimiz gibi,buluşma videoları ve ayrıca fotoğrafları sizlere sunuyoruz.Güzel bi çalışma hazırlamaya çalıştık..Bu derlemenin hazırlanmasında fazlaca emeği geçen Sertan (darkside) arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyorum..iyi seyirler..
![]() [media]http://www.youtube.com/watch?v=09QauJATGwc[/media] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertan acar Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanımı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
umarım beğenirsiniz arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Tebrik ediyorum çok iyi bir çalışma olmuş..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Alıntı:
![]() JBL ve For-X'den de sponsörlük aldınız galiba aktivitede? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Aktiviteniz de çok güzel olmuş arkadaşlar. Başta Ankara Sorumlumuz Turgay Kardeşim olmak üzere; katılan tüm arkadaşlara ve güzel görüntüleri hazırlayan Sertan'a teşekkür ediyor, kutluyorum..
Buluşma öncesindeki son katılım listesine bakınca; arkadaşlarımızın bir bölümünün son anda katılamadığını görüyoruz sanırım.. Bence güzel bir eğlenceyi kaçırmışlar.. İnşallah bir sonraki buluşmada Onlar da aranızda olabilirler.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertan acar Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanımı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
Ben taaa Kırşehirden kalkıp buluşmyaa geliyim bi adım bile geçmesin
![]() Ama süper olmuş ya valla sizlerle gurur duyuyorum ![]() Sertan abi eline sağlık çok güzel olmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
Araçla gitmedin mi Sen Cem? Video çekimlerinde görünmüyorsun çünkü..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
Yok abi nasıl götürüyüm aracı ben kırşehirde ünüverstede okuyan zavallı bir ünüverste öğrencisiyim araba taaa kayseride
![]() Bide üstüne üstlük ehliyet sınavında bi bölümüm iptal edilmiş sinir hastası olcam yaa Neyse artık Mart ayında alıcam galiba ilk bahardaki bi buluşmada bomba gibi gelcem ama ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
O zaman fedakarlıkla Kırşehir'den katılan Cem Kardeşimiz'e de tebrikler...
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
Abi ya bizi tekrar tekrar rezil etmenin ne alemi vardı ya
![]() Şu bowling hüsranı geceleri uykumu kaçırıyo yaa ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() cem kusura bakma ya vallahi çok kısa zaman zarfında yaptım.bidahi sefere inan en başa koyacam seni geldiğin için çok çok teşekkürler bu arada. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
Cem aslında bizim hatamız,fotoğraf çektirirken,ayrı ayrı çekmemek..geçen seferlerden hep üyeler arabayla geliyolar ya,ona alışkanlık
gelecek sefer inşallah daha güzel olucak..Sertan gerçekten çok yoğundu..ben başında,işler bi taraftan.. ![]() o bowling işi beni de uyutmuyo ama bi çare bulcaz p işe ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
En iyisi; her aktiviteye gelen üye yanında bir de vesikalık fotoğraf getirsin..
![]() Tarayıp koyun onları da... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
mükemmel olmuş abi elinize kolunuza sağlık
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|