|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
24 aralık VWTURK ANKARA buluşması görüntüleri ve yorumları
Evet arkadaşlar!..Bu yılın son ANKARA buluşmasını bugün gerçekleştirmiş olduk!..Katılan her arkadaşa, kendim ve CLUB VWTURK olarak çok teşekkür ediyorum..Gelecek buluşmalarda görüşmeyi diliyorum ve konuyu yorumlarınıza açıyorum!..
Yorumlar ve görüntüler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: istemi moya Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.8 4motion |
Eveeeet ilk ben yazıyorum
Mükemmel bir toplantı ve süper organizasyon! Fotoğraflar ve özellikle çekilen videoları görmelisiniz tamamı Turgayın makinesinde eminim en kısa zamanda upload edecektir. Gelmeyenler, gelemeyenler valla çok şey kaçırdınız Bu sanal ortam oluşumunu gerçek hayata geçirmek çok güzeldi, çok eğlendim, tanıştığımız her insan birbirinden değerli insanlardı, her şey için ilk olarak bu organizasyonu hazırlayan Turgay'a ve katılan herkese çok teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
En kısa sürede bekliyoruz abi fotoları
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: RIFAT KURAL Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Endüstri Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
arkadaslar prog. ilk yarısını kacırsamda bilkent kısmında yetistim gercekten gusel, eglenceli bi bowling oldu
gelen herkese ve ozellıkle hazırlayan turgay arkadasımıza tesekkur ediorm.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
Evet çok güzel bir buluşma ve organizasyon oldu. Düzenleyen Turgay abiye ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ONUR ATILGAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Yönetim Bilişim Sistemler Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Midline |
ben gelemedim malesef katılımda azmış ama güzel olmuş emeğinize sağlık bide can sabah buluşmasını cadde de benim arabanın yanında yapsaydınız ben uyurken katılmış gözükürdüm
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
resimler gayet güzel kural abi makine felaket görünüyor
Daha bekliyoruz beyler |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: haydar durukan Yaş: 40 Cinsiyet: Bay Meslek: işletme müdürü Lokasyon: Balıkesir [ 10 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
bandırmadan tek üye benim herhalde ama etkinliklerinizi gıbte ile izliyorun eğer Bursalı arkadaşlarım yaparsa mutlaka katılırım. Saygılarımla; İyiki varsınız
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: haydar durukan Yaş: 40 Cinsiyet: Bay Meslek: işletme müdürü Lokasyon: Balıkesir [ 10 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
Bu arada Antalyalı arkadaşım eğer beni okuyorsa bu aracı nasıl yaptı zormu bana bilgi atarsa çok sevinirim. Eline sağlık süper olmuşşşş
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
hamam buluşmasını merakla bekliyoruz Turgay başkan
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|