|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
***24 Aralık VWTURK ANKARA Çıkarması***
...Türkiye’nin en büyük, en sağlam, en kaliteli ve en güzel Volkswagen Grup (VW, Audi, Seat, Skoda) otomobil tutkunları topluluğu Club VWTURK Ankara`da da sizlerle...
...Evet arkadaşlarrrrr..Günlerden beri; “Geçen buluşmanın tadı damağımızda kaldı;iftar iyiydi güzeldi de;biz dostlara doyamadık!” , “Ya ben geçen sefer gelememiştim,geceleri gözüme uyku girmiyor; en yakın buluşma ne zaman olacak?” ya da “Bizim buluşmayı benim kayınçoya anlattım;çıldırdı.Bu sefer o da mutlaka gelmek istiyor,ne zaman diyeyim?!” başlıklı milyonlarca mesaj ve mail alıyorum ...Demek ki; kısa bir aranın ardından tekrar bir araya gelme vaktimiz gelmiş arkadaşlar,öyle değil mi? ... “Ankara`nın havası sert,yiğidi mert olurmuş!” derler... Şu havalar iyice sertleşmeden, mertleri toplamanın zamanıdır! İlerleyen zamanlarda yapacağımız buluşma serilerinin bir hazırlığı, ısınması olarak 2006 yılının son Ankara buluşmasını 24 aralıkta yapıyoruz! VW`lerimiz bir yaş daha yaşlanmadan,2006 anılarımızı bir tazeleyelim; henüz tanışmadığımız VWTURK dostlarıyla da tanışıp,birkaç anı oluşturalım... ![]() Ve işte tüm bunları ve daha fazlasını yapabileceğimiz buluşma programımız ;“ 24 aralık pazar günü, saat 10.30 `da, geçen sefer buluştuğumuz; konya yolundaki (Konya istikametinde giderken sağ tarafta kalan,doğuş otonun çaprazında bulunan) Opet benzinliğinde buluşuyoruz. Yoklamamızı yaptıktan sonra, hep beraber 13.madde eşliğinde, gölbaşı istikametine yönleniyoruz.Rotamız Eymir Gölü..İstanbul ve İzmirlilere inat, bizim de gölümüz var diyerek Eymir`e varıyoruz..İşte bir Ankaralı`nın tek isteği; biraz dağ havası,biraz yeşillik ve birazcık da nem! ...ODTÜ Eymir Gölü Tesisleri`ne girip,Eymir Gölün`nün etrafında bir tur atarak; “Eymir Gölü Bağ Evi” e ulaşıyoruz. Breakfast ve lunch kelimelerinin birleşimi olan brunch ı ,bir de biz Ankaralılar test edip,onay veriyoruz.Bu güzel Bağ Evi`nde, yapaylıktan uzak güzel bir bağ kahvaltısı yapıp,sohbet ettikten sonra; saat 14 civarında Eymir Gölü`nü gözümüzden bir damla yaş süzülerek terk ediyoruz. ![]() Bu kadar doğa yeter,biraz da şehire karışalım. Şimdi ki istikametimiz ise Bilkent. Ana yollar üzerinden Bilkent Ankuva`ya varıyoruz ve aramızdaki mertlerin bowling te de mert olup olmadıklarını görüyoruz. Buradaki bowling maceramızın ardından oyunlarla ilgili kritikler safhası..Hakeme yapılan itirazlar da değerlendirildikten sonra,birincilerimiz belli ![]() Ardından ne yazık ki bu yılın son Ankara buluşması sona eriyor.. Arkadaşlar üzülmeyin, şurada yeni yıla girmemize ne kaldı ki zaten! “Programımız bu şekilde sevgili arkadaşlar.Bu buluşmada, tüm Ankaralı VWTURK üyelerini görmek isteriz.Hep beraber diğer şehirlere karşı da bir gövde gösterisi yapmış oluruz! ![]() NOT 1 : Eymir Bağ Evi ile ilgili birkaç foto; ![]() ![]() ![]() ![]() NOT 2 : Ve kahvaltı mönüsü; -Börek (sebzeli,peynirli,patatesli) -Puf böreği -2 çeşit kek -Çorba -Patates kızartması -Menemen -Zeytin ve peynir çeşitleri -Patates salatası -Kısır -Domates ve salatalık -Meyve suları -Yumurta -İçecekler (Meyve suları,çay ve nescafe) ***Tüm bunların fiyatı 15 ytl dir arkadaşlar*** Arkadaşlar buluşma günü ve daha öncesi,her türlü sorularınız ve iletişim için; Turgay (scooby) : 0532 324 06 74 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
Evet arkadaşlar katılacak kişiler "isim,nick ve eğer varsa,yanında katılacak kişi sayısını +.. olarak" yazsın..Ben de listeyi güncelleyim devamlı.. Gelsin üyeler bakalım
Turgay (scooby) +1 ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
fazla söze gerek yok yine çok eyleniceğiz
ben kesin geliyorum |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
Turgay (scooby) +1
Can (dark) şimdilik yanlızım yanıma güzel bi kız ark bulabilirsem getirebilirim ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Maaşallah Turgay... Şahane bir program ve mükemmel bir sunuş....
![]() 24 Aralık değil belki ama ilk Ankara ziyaretimde şu Eymir Bağ Evi'ne gidelim ya.. Çok güzel bir yermiş.... Ankaralılar; kaçırmayın bu güzel programı...! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Valla tebrik ederim Turgay harika bir programa benziyor...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertan acar Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanımı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
vw ankara kardeşliği bozulmaz
bende geliyorum tabiki kambersiz düğün olurmu ![]() ![]() turgay güzel prgram.ama bowlingte rakip tanımam ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertan acar Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanımı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
evet ankaraaaa katılımları bekliyoruzzzzzzzz.bu sefer sınav felan dinlemeyiz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Menü çok güzel
süper bi organizasyon olacağa benzio..![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: (eyturbo) ERSİN YILMAZ Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: ... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Diğer |
Tebrik ederim çok hoş bir buluşma olacağa benziyor.
İstanbul'dan da Abant göl kenarı mangal v.s. organizasyonu yapsak ne güzel olurdu ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
gelemeyen kaçıran çok şeyler kaçırıcak
bence ihmal etmeyin |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
arkadaşlar bunu kaçırmayın valla ya ben ankarada olsam valla gelirdim
mekan süper menü süper +ücret çooook makul bi fiyat +++++ dostluk süpeer ötesi daha ne istenirki |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
hadi Ankara çevre illerin sesi daha çok geliyor
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Murat ÖZKAN Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
program ve sunum harika tebrik ederim.. gelmeyi çok ama çok isterdim ama o vakitlerde işim gereği bikaç günlüğüne izmir'de olacam,bi öncekini sınavlar yüzünden kaçırdım, bunu da iş yüzünden kaçıracam,offf
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|