|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
*** VWTURK.COM Birthday Party Volume III *** Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkadaşlar bu muhteşem gece hakkındaki tüm yorum ve fotoğraflarımızı bu başlık altında toplayalım...
Gelen ve bize destek olan herkese teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
tüm çabalarıma rağmen gelemedim.Ama Emre den haberleri an we an aldım.Çok şey kaçırdık çoooook
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
gerçekten çook güzel bir partiydi emeği geçene herkeze tşk ler
fotoları en kısa zamanda atacağım (bu arada top kek war top kek isteyen olursa hani ..... ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
Espri yaparken açıklayıcı olalım ltf
Neymiş bakalım topkek muhabbeti Üzeyir'ciğim??? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
Alıntı:
abi açıklasam yönetim döwer beni yolda bora abi hüsnü abi felan ufak makara yaptık ilk girdiğimiz benzinciden top kek aldık felan baya uzun bi makara oldu atıfta bulunulan yeri açıklamıyım yönetim pa yapar ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Öyle olsun bakim
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ismail cicek Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: donanım Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Ibiza 2.0i GT |
donu$te oLumden donduq vALLA kartaL araßæya arkadan gIRIodum son anda yIrttIk ama araßænın sag taraf ßæ$tan ßæ$a cIZILdI sagLık oLsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ismail cicek Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: donanım Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Ibiza 2.0i GT |
he ßu arada ßu guzeL gece Icın hepInıze cok t$kler
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
yahu yusuf abi üzülme bu kadar bu sefer olmaz ise bir dahaki sefere olur abicim kader kısmet meselesi üzme tatlı canını bir dahakine gel kısmet olursa senlede makar yaparık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
abi bi uğursuzluk wardı sonırım bizde köprüden zoor geçtik walla bir tıkkalı aman allahım acelemizde war ewimize sa salim ulaştık allaha bin şükür sanada geçmiş olsun bu arda |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
cok saol vaLLa ßızım ßora eL frenıne ßı asILdı dedım ßunlar gIRdI ßærIyere ama onlar kurtardı ßız gIRdIk adama
sagLık oLsun ne dIeLım ßunada $ukur |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
bizim bora derken bizim konwaydan bora abi weya hüsnü abi felanmı ???
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
yok geßzeden LAcIvert ßora krom cantLı oLAn
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TAYLAN TÜRER Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
Allah beterinden korusun |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|