|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
14 Ekim 2006 Cumartesi - VWTURK İftar Yemeği - Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkdaşlar bir başka güzel VWTURK aktivitesi daha hafızalarımızdaki güzel hatılarla birlikte geride kaldı.
İftar yemeğimiz çok güzeldi. Lezzetli yemekler ve en önemlisi VWTURK ailesi olarak hep birlikte yaptığımız güzel sohbetler ile bu aktivitenin de tadı damağımızda kaldı. Arkasından gelen gokart yarışımız oldukça çekişmeliydi ve özellikle son yarışlarda oldukça eğlenceli sahneler izledik. ![]() Sonrasında Matepe'de nargile keyfiyle gecemizi noktaladık. Hastalığım nedeniyle oldukça yorgun ve halsiz olmama rağmen çok mutlu bir aksam yaşadım. Umarım katılan tüm dostlarımız benimle aynı fikirdedirler. ![]() Yalnız sanırım şu anda sabaha göre daha kötüyüm ve acilen yatıp dinlenmem gerekecek. Katılımın oldukça yüksek olduğu bu güzel aktivitemize katılan tüm VWTURK dostlarına teşekkür ederim. Not: Tertip düzen açısından yorum ve fotoğraflarımızı bu başlık altına ekleyelim lütfen arkadaşlar. Saygı ve sevgilerimle, Onur Yılmaz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Emre DEMİRCAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf GTI |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Akın Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Pilot Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.4 TFSI |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Akın Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Pilot Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.4 TFSI |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
Ben hiç foto çekemedim malesef
Buluşma Vwturk ün adına yakışacak güzellikteydi.Daha şimdiden gelecek seferki org.için sabırsızlanmaya başladım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gökhan SAMANCI Gökhan SAMANCI Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Haliç Uni. Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ewet gerçekten çok güsel bi aktiviteydi, eminim herkes benim kadar zewk almıştır, bayağı kalabalıktık
yenilerle kaynaştık, eskilerle sohbet tazeledik, geyik yaptık, oruç açtık (niyetli olanlar ) çay içtik karting yaptık, nargile yaptılar, herşey tek kelime ile mükemmeldi.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Geçirdiğim en güzel aktiviteydi. Cok eglendim sohbet ettim yaristim nargile tüttürdüm
Güzel fotoğraflar da çektik en kısa zamanda paylaşacağım...En başta Onur'a (hasta olmasına rağmen ( ki banada bulaştırdı )) ve diğer tüm arkadaşlara organizasyon boyunca gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ederim.Bende Yusuf gibi bir sonraki aktiviteyi 4 gözle bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Umut Metin Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İst.Ticaret Üniversitesi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
yine güzel bir aktiviteydi emegi geçen herkese teşekkürler özellikle beni getiren onur abiye ve götüren yamac kardesime teşekkür ederim
(dogan abi sütlaclar noldu yaw ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ahmet öRgev Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diş Hekimliği 4.Sınıf YDF Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Goal |
gerçekten çok güzel bir aktivite oldu emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. ve özellkile onur abiye hasta olmasına rağmen yaptığı fedakarlıktan dolayı teşekkür ederim.
ve robin abi====== a o senin arka tampon ne güzel yaw yamaç ======== bütün aktivite boyunca kekledin beni (herkes aklımda hala ) ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ahmet öRgev Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diş Hekimliği 4.Sınıf YDF Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Goal |
gerçekten çok güzel bir aktivite oldu emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. ve özellkile onur abiye hasta olmasına rağmen yaptığı fedakarlıktan dolayı teşekkür ederim. ve tabi ki sticker ımı aldım nihayet
![]() ![]() ![]() ve robin abi====== a o senin arka tampon ne güzel yaw yamaç ======== bütün aktivite boyunca kekledin beni (herkes aklımda hala ) ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Umut Metin Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İst.Ticaret Üniversitesi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
özür dileyerek düzeltiyorum onurabi degilde bora abi olcaktı
ayrıca yapmış oldugumuz protesto oldukca ılgı gordu konvoya bi ara kamyonlar katıldı bide peugeot kullanan larda vardı unutmadan söyleyeyim |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Güneş KAYGUSIZTEK Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Sportline |
belliki bayağı eğlenmişsiniz..allah dahaçok eğlendirsin.. şubattan sonraki aktivitelerde yanınızda olacağım için üzgünüm
inşllah ozaman tanışmış oluruz ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Cevizlibağa ilk ulaştıığımızda ilk işe pankartları asmakla başladık. Daha asarken bile yanımızdan geçen yayalar, arabalar bize destek vermeye başladı.. Hatta golf ıv u olan yaşlı bi teyze, amca falan yanımızdı durdu aferin çocuklar falan dedi.. Hemen onların arabasınada astık bitane çok şirinlerdi.. asıl konvoyun muhteşemliği karşı tarafa geçmemizle oldu.. inanılmaz güzeldi. ben Hasan' ın arabdaydım konvoyun en arkadaydık ve arkamızda trafikteki diğer sürücüleer konvoy oluşturdu
korna basanlar, dörtlüleri yakanlar, yanımızıdan geçerken destek tepkileri gösterenler inanılmazdı.. Polislerde yanımızdan geçio ama hiçbiri bişe diyemedi ) yiyosa desinler.. Eğer trafikte gazeteci varsa veya ogs den geçerken kamera kayıtları dikkat çekerse kesin haberlerdeyiz Bu fikrin kaynağı Hasan (JackSparrow) arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim..Yemek ise gerçekten harikaydı sohbet, muhabbet çok keyifliydi, yeni üyelerimizle tanışmak çok güzeldi.. Ordan kartinge geçtiimizde orda çok üşüdüm o yüzde nargileye giden ekiple bende kartingen ayrıldım mekanda kartingtekileri beklicektik. Ancak saat benim için oldukça geç olduğu için evde sıkıntı olmasn diye malesef kartingtekilerle vedalaşamadan Halil' lerle ayrılmak zorunda kaldım.. bu yüzden hepinizden özür dilerim.. Bir diğer organizsasyonda hepinizle tekrar görüşmeyi umuyorum.. Emeği geçen herkese teşekkürler.. bendeki video ve fotoları aktarmakta pc sıkıntı yaratıo çözebildiğim an ekleyeceğim.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Hikmet VAROL Hikmet VAROL Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: xxxxxx Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: arda turhan Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Highline |
beklenmedik bi sorun yuzunden gelemedim kusura bakmayın...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|