|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
19 Şubat 2006 Pazar - General Oto Test Günü
Sevgili VWTURK Dostları,
12 Şubat Pazar günü gerçekleştirmeyi düşündüğümüz test gününü kötü hava koşulları nedeniyle 19 Şubat Pazar gününe ertelemiş bulunuyoruz. General Oto Test Günü'nde Yeni Jetta, Yeni Polo ve Golf Plus araçlarını tüm VWTURK ailesi olarak hep birlikte test edeceğiz. ;) 19 Şubat Pazar günü yeni üyelerimizle tanışmak, yeni dostluklar kurmak ve eski dostlarımızla güzel vakit geçirirken yeni Volkswagenleri test etmek hepimiz için kaçırılmaz bir fırsat olacaktır! :cool: Saat 13.00'te başlayacak olan aktivitemiz için buluşma yer ve saatleri şu şekildedir; Anadolu Yakası: Buluşma Yeri: Kozyatağı Carrefour (lassa yanı) Buluşma Saati: 12.00 Hareket saati: 12.15 Konvoy Sorumlusu: YES 04 (Gökhan) 0555 274 10 74 Avrupa Yakası: Buluşma Yeri: Levent BP (Etiler sapağında mezarlık karşısında) Buluşma Saati: 12.30 Hareket saati: 12.45 Konvoy Sorumlusu: MuratK (Murat) 0532 367 83 86 Yol boyunca 13. maddeye dikkat edilmesini önemle rica ediyoruz! Hepimizin can ve mal güvenliği için trafiği bozucu ve tahlikeye düşürücü hareketlerde bulunmamanız çok önemli. VWTURK'e yakışır, tek sıra ve düzgün konvoylar oluşturmamız gerekiyor. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederiz. General Oto'ya saat 13.00'te direkt olarak gelecek olanlar için kroki yandaki linkte mevcuttur. http://www.generaloto.com.tr/ Gelecek olanların bu başlık altına yazmaları rica olunur. Test sırası buradaki listeye göre gerçekleştirilecektir. İletişim: Onur Yılmaz 0533 250 9000 Saygılar Onur Yılmaz VWTURK.COM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
o kadar da uğra$mI$tIm i$Lerimi ayarLamI$tIm. bundada bi hayIr var yapacak bi$ey yok. in$aLLah bi sonraki haftaya geLebiLirim.:confused:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Taner Erbay Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Eğitim Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
+2 ben ve peder su yeni jetta ve golfu kullanmak isteriz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hakan ATAMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Servis Danışmanı Lokasyon: Afyon [ 3 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
off işte bu kötü
![]() ben o hafta sonu bir aksilik olmazsa ankara da olacağım.. artık bensiz olacak |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Arkadaşlar bu duruma ben hepinizden çok üzüldüm ancak malesef elimizden gelen birşey yok çünkü karlı bir havada yol koşullarının kötü olma ihtimali çok yüksek olduğu için test araçlarını ve hepimizin can - mal güvenliğini riske atamazdık. Bir hafta sonra çok daha güvenli ve iyi bir havada test sürüşü yapacağız ;)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Emre Becanım Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik-Elektronik Müh. Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
Onurcum, bu seferde abimden dolayı gelemiyorum, 22 Şubatta birliğine teslim olacağı için 18 Şubat gece düzenlicez, artık sonraki buluşmalarda görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ugur . Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bankacılık Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Ankara da da bi test surusu gunu ayarlasak soyle bir A3 le başlasak ardından passat,golf,jetta (polo ya gerek yok onu zaten suruyorum),fln harika olurdu aslinda..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: H K Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Business Administration Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
17sine kadar ders kayıtları olduğundan dolayı hafta içi gidiyorum.Maalesef gelemiyorum.Durum vahim bu yaz komple bursada kalsam kurtaramam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
haftaya ben öğlenciyim yawww
+alan sınavım var pazar günü Ben stiker nası alcaamm Stikeerr isssteeeriiiimmmmm!!!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
Alıntı:
stiker nası alıcam peki????? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
Abi ben yine bi sorun çıkmazsa diyeyim öncelikle ordayımmm
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kağan Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama Ve Satış Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
koptummmmmmmmmmmmmmm ![]() Canım kardeşim ya walla bizdede yok stecker![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() ![]() stiker'i inş. kargo fln ile temin edebiliriz![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Yaş: 24 Cinsiyet: Meslek: Lokasyon: Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
malesef haftaya pazar bende gelemeyr bilirim sorry
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |