|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
VWTURK.COM Speedcity Turnuvası - Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkadaşlar bir başka eğlenceli ve adrenalin dolu VWTURK aktivitesi hafızalarımızdaki güzel anılarla birlikte geride kaldı.
VWTURK.COM Speedcity Turnuvası hakkındaki tüm yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bu başlık altında toplayalım. Ben kendi adıma çok eğlendim ve açıkçası bukadar hız bana yetti de arttı bile , biraz da yoruldum ama çok güzel bir gün geçirdim. Umarım katılan herkes benim gibi güzel vakit geçirmiştir. Ayrıca bugün aramızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz Ali ve Ahmet Bey başta olmak üzere tüm Speedcity ekibine VWTURK.COM Ailesine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Açıkçası ilk defa Speedcity'e gittim ve çok beğendim ve bundan sonraki vazgeçilmez mekanlarımızdan birisi olacak İzmir'den kalkıp gelen Samet arkadaşımız F1 turnuvasında birinci oldu ve önümüzdeki hafta için İstanbul Park Grand Prix kombine bileti kazandı. Golf GTI ile yarıştığımız rallide ise birinci olan Robin yine İstanbul Park Grand Prix kombine bileti kazandı. Kendilerini tebrik eder, Speedcity'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Evet biraz da sizlerin yorumlarını alalım arkadaşlar, bir başka VWTURK aktivitesinde görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla... Onur Yılmaz VWTURK.COM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
ahhhhh abi yaaaa bi gelemedim anlaşılan çook güzel olmuş şu fotoları bi koyunda bizde uzaktan zewk alalım azıcık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
çok çok başarılı bi aktiviteydi,öncelikle bütün emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediorum
Hepsi birbirinden ayrı güzel simulatörler vardı,wtcc alfa ve lancia-rally çok etkileyiciydi ama en güzeli subaru simulatöründe takla atmaktı![]() ![]() Acıkıp yemeğe geçtiğimizde mükemmel bi sohbetin yanında çok lezzetli hamburger ve patates kızartması vardı..Herşeyiyle dolu dolu bi gün oldu,gelen eski dostlarımızla muhabbet ettik ve yeni dostlar-abiler edindik gelmeyenler çok şey kaçırdı![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Moralimin ve hayatımın bozuk olduğu bu dönemde, bu aktivite benim için ilaç gibiydi. Güleryüzlü, cana yakın arkadaşlarımın arasında, sıkıntılarımı unuttum, sürekli güldüm eğlendim... Tabi Cem'den kıl payıyla kazandığım bilette kaymak oldu
Umarım bana kızmıyorsundur Cem, senin için gerçekten çok üzüldüm ve teklifim geçerli... Çok çekişmeli ve hırslı bir mücadeleydi, Cem çok sağlam bir rakip ;) aman yollara çıkmaya başladığında dikkatli olun ;)Bunun yanında bu aktivitede emeği geçen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler... Güzel ve bize yakışan bir aktivite planlamışsınız ve bunuda alnınızın akıyla tamamladınız... İyi ki varsın VWTurk ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
Alıntı:
Ama çoook çok zevk aldım mükemmel bi mücadeleydi,asıl ben şöyle söyleyeyim yolda tam bi beyfendi,pistte-ralli parkurunda ise tam bi yol canavarı gibi gidiosun![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert TÜÜNCÜ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Sigorta Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 |
ben yaklaşık 10 dakka önce üye oldum fakat bugün poloemre aracılığı ile organizasyondaydım, bence harikaydı, bu arada hepinize merhaba
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Emre DEMİRCAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf GTI |
Tanışma bölümüne konu aç mert.. kendini kısaca tanıtan
organizasyon süperdi bu arada ![]() emeği geçen herkese teşekkürler ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
ee artık birde gercek bir organizasyon yapalım diyorum pistlere inelim diyorumm yönetime isyan ediyommm pist lerede inelim sarmıyor böyle. similatörlerle alıştırma yaptık ee gerceğide gelsin artıkk yawww bi karting turnuvası yapalımm
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Oguzhan Tan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
Hakkaten çoq eğlenceliydi.Favorim ALFA WTCC di.Çoq zewkli ve çoq gerçekçiydi.Ayrıca f1 de çoq güzeldi.Rally ayrı bi keyifti zaten.
Ama şu taklayı sana hakkaten hissettiren similatör bi ayrıydı.Bi ara dedim ters falan da çevirecek heralde Yemekte gayet başarılıydı,hamburger,patates,içecek vs. Dostlarla,abilerle,yeni tanıştıklarmızla sohbet her zamanki gibi çoq keyifliydi. Kısacası herşey çoq güzeldi,emeği geçenlere teşekkürler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Ayrıca Emre ve Yusuf ile tanışmak, sohbet etmekte çok keyifliydi. Çok güzel insanlar...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert TÜÜNCÜ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Sigorta Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 |
evet, subaru similasyonu harikaydı,zıp zıp,hele takla anı..devriliyoduk
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
Alıntı:
Ayrıca Doğuş Otomotivin "trafik hayattır" sloganı çok doğru geliyor... Kontağı çevirmek ile risk başlıyor... Kurallar ve defansif sürüş herşeyden önemli... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
İlk ciddi buluşmamda vwnin adına yakışır çok kaliteli insanlarla tanıştım.Oytun,Robin,Emre,Ersin abi we adları aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarla tanışmak güzeldi.Org.da emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: (eyturbo) ERSİN YILMAZ Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: ... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Diğer |
Alıntı:
Yeni tanıştığım bütün Arkadaşlar (hiçbiri arasında ayrım yapamam) dört dörtlük kaliteli insanlar.Dün hiçbirşey yapmama rağmen çok yoruldum organizasyonu yapan Arkadaşalara da bize bu eğlenceli günü geçirttikleri için ayrıca teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Aşk Sakızı Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Araba Manyağı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
benim üye olduktan sonra ilk buluşmaya katılamamdı
![]() bu güzel ortamda bulunamamaktan çok ama çook üzgünüm ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|