|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Nuri Söylemezoğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
9 Temmuz 2006 - ADALAND Katılım Listesi
evt arkadaslar 9 temmuz pazar saat 10.00da adalandın bahcesinde bulusuyoruz.giriş ücreti 25 ytl olup bu ucrete yemek dahil degildir.normalde bireysel giriş 35 milyon ytl grup olcagımız için 25 ytl olcak.evt kimler geliyo bakalım kesin
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac tasyanar Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.6 FSI |
yaz bakalım beni listenin en basına fakat cok erken ya 10 ben davutlardan gelcem problem deılde uzaktan gelecek arkadaslar ıcın sorun olur dıe dusunyorum........
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Nuri Söylemezoğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
saat 10.30da acılıyo adaland.erken girmemiz iyi olcak cunku pazar oldugu icin cok kalabalık olcak erken girelimki bolca kayalım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ali Aytun Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Sistemleri Uzm Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
nuri kardeş beni biliyon kızdan ayrıldık,evdekiler bir aksilik çıkarmazsa ordayım,cumartesi akşamı adanın girişindeki türkin otelinde olucam,saat bana uyar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Nuri'ciğim öncelikle katılım sayımızı veriyorum;
2 kişi (Kesin) +2 (Yakın ihtimal) + daha 2 (Uzak ihtimal) ![]() Saat konusuna gelince; Bence biraz erken zira İzmir'den gelecek olanların kalkması, kahvaltı etmeleri, yola çıkmalarını hesaplarsan Pazar günü gibi bir gün en geç 7:30 - 8:00 gibi uyanmaları gerekir. Sen biliyorsun; Ben de büyük ihtimal C.tesi gecesi Aydın'da kalacağım ve saat 10:00'da yetişebilir miyim emin değilim. Grup girişi indirimini şöyle çözebilirsin belki; kapıya bilgi verilir ve VWTurk adına geldiğini söyleyen 25 verip geçer.. Ne dersin? Olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
çar$amba izmirdeyim. aydInda kaLma ihtimaLim oLursa diye Metin abiye geLebiLirim demi$tim ama unuttuğum bi$ey var o tarihte istanbuLda oLmam LazIm. motosikLet ehLiyet sInavIm var maaLesef.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: alpcan çelik çelik Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.8 T |
arkadaşlar gecen pazar ordaydım yaklaşık 5 saat oturmadan kaydık iyi bi nefesiniz olması lazım cünkü kaydırakların basına ulaşmak için 50 60metre merdiveni durmadan cıkıp duruosunuz tavsiyem ilk beyaz kaydıraktan baslaın 4 kişinin yarısabildiği bi kaydırak ve inanılmaz zevkli gidecek arkaşlara eğlenceklerine garanti verebilirim ama işşallah turist kızlar yoğunluktadır
cünkü gecen baya vasattı bu acıdan |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Umut BURSA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Yüksek Mühendisi Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Ben de geliyorum elbette.
![]() Cumadan kuşadasında olacağım bir terslik olmazsa. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Gelioruz biz Denizliden 10 da orda oluruz
ctesi gece adada olacağımızdan gelmek sorun değil..Ben+Ofazli+Eşi 3 Kişiyiz |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Öner ÖZGÜN Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizmde Büro Yönetimi Lokasyon: Aydın [ 9 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
2 KİŞİ
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
hadin daha dokulelim arkadaslar.bakın 10da degilde 12 debulussaydın nolurdu?pazar gunu bi kaydırak icin 50 kisi sıra beklerdik sevk kalmazdı valla
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Orçun fazlı Fazlı Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Optisyenlik Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
bencede pazar oldugu için herkez geliyor ve ne oturacak yer kalıyor neden kaymak için sıra beklemek adamın içinde geliyor zaten sıcak orada bekledikçe kızaracaz. Biraz uykudan birazda kahvaltıdan vazgeçip toplu olarak bişiler yapalım. Bu arada c.tesi akşamı için bir plan vs varmıdır onuda sormak lazım nuricim benim 2 tane stcikerımı unutma artık sticker lanalım 2 yıl olmak üzere
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Orçun fazlı Fazlı Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Optisyenlik Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Bu arada bende grup sitesinde olacam orada olan arkadaş var
veya yakında diyerek söyliyim ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Öner ÖZGÜN Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizmde Büro Yönetimi Lokasyon: Aydın [ 9 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
çarşıda geleni beklerim kaskan kuyumda...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
geliriz biz
ugrarız yani yanına ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|