|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#91 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Abi sen benim katılım forumunu halledecektin ne oldu ?
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
öz abimiz olunca abi olmuyor Da
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
ÖNEMLİ Elimizde olmayan sebeplerden dolayı Çeşm-i Han Resturaunt çıkan bi aksaklık sebebi ile Çeşm-i Han Resturaunttaki rezervasyonumuzu iptal etmek zorunda kaldık... Daha Eğlenceli ve nezih bi ortama sahip OS - KA Resturauntta rüzervasyonumuz yapılmıştır. Tüm ücret ve Menü içerikleri aynıdır.. M.Bilal BİLGİÇ Gaziantep İl Temsilcisi 0 532 552 61 27 civilti56@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#98 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mahmut YİĞİTBAŞI Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: O şimdi asker Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
kusura bakmayın bir rahatsızlık nedenniyle rezervasyon formunu dolduramadım bundan clubvwturk yönetimine özür diliyorum ama bu akşam oska eglence merkezinde olucam ii eglenceler iyi iftarlar
![]() |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Organizasyona katılan tüm dostlarımıza bol eğlenceli güzel bir iftar diliyorum.
Afiyet olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#100 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İngilizce Öğretmeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
yahu antep şunları ben osmaniyedeyken yapsada bende gelsem
![]() şimdilik ist ve ank bulusmalarıyla idare ediyoruz olmuyor böyle |
|
|
|
|
|
#101 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: DavutYILDIRIM Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Kuyumculuk Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
bilal abii fotolar nerede
![]() ![]() ![]() nasıl cıkmısım bakem hele ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#102 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mahmut YİĞİTBAŞI Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: O şimdi asker Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
sayın clubvwturk yönetimi gaziantepliler için foto ve video bölümü açmanızı bekliyorum
resimleri ekliycem...![]() |
|
|
|
|
|
#103 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
selam antepli dostlar;
şu an cnn türk kanalında adil ustanın simit kebebını tanıtıyorlar ağzımın suları aktı valla |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|