|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
20 Eylül 2008 Cumartesi - Fasıllı İftar Yemeği - GAZİANTEP
Sevgili VWTURK Ailesi,
Club VWTURK olarak 20 Eylül 2008 Cumartesi günü düzenleyeceğimiz “Eş Zamanlı İftar Yemeği” organizasyonu kapsamındaki “Fasıllı Gaziantep İftar Yemeği” aktivitemize tüm VWTURK Ailesi, eşleri ve yakınları ile birlikte davetlidir. İftar Mekanı: Çeşm-i Han Restaurant Organizasyon Sorumlusu: Bilal Bilgiç (civilti56) Kişi Başı Ücret: 20 YTL. Kredi Kartı: Geçerlidir. Buluşma Yeri: Celal Doğan Parkı Yanı. Buluşma Saati: 17.30 Hareket Saati: 17.40 Mekana varış ve aktivite başlangıç saati: 18.00 Menü: Tüm menü bilgileri aşağıdadır. ![]() Türkiye’de ilklere imza atmayı kendine ilke edinmiş olan ve yaklaşık 14.000 üyesi ile Türkiyenin en kaliteli otomobil kulübü olan Club VWTURK’te bir ilke daha hep beraber tanıklık edeceğiz. Altı ilde düzenlenecek olan bu büyük ve güzel organizasyona Gaziantep Tayfası olarak büyük bir sevinçle katılıyoruz. İçinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde hep beraber bir sofrada bulunmak aynı nefesi solumak aynı ekmeği paylaşıp gözlerimize bakarak aynı yemeği yemek bizim için büyük şeref ve onur kaynağı olacak. 20 Eylül Cumartesi; Gaziantep’imizin nadide yerlerinden olan ve daha önce Gaziantep’li paşaların ikamet ettiği Çeşm-i Han Restaurant'a tüm Gaziantep'li dostlarımızı bekliyoruz! Yemekten önce Sofra başı muhabbetlerimiz esnasında 1 saat tasavvuf musikisini canlı olarak dinlerken önce özlemlerimizi gidericez ardından akşam ezanının okunması ile iftarımzı açıp yemeklerimizi keyifle yerken 1 saatte canlı fasıl lar dinleyerek sohbetlerimizi edeceğiz… Ardından çay keyfi ve nargile keyfi için arka bahçeye geçip muhabbetlerimize orda devam edeceğiz… Menü: İftariyelik kayısı, ceviz, hurma, incir, tereyağı, bal, kaymak, reçel, siyah zeytin, yeşil zeytin, patates piyazı, antep peyniri, beyaz peynir, kaşar, domates ve salatalık İftarlık Menümüz Mercimek çorbası, çiğ köfte, içli köfte, yuvarlama, çoban salata, karışık ızgara (kuzu pirzola, tavuk pirzola, simit kebabı, patlıcan kebabı) fıstıklı kadayıf İçecekler Çay Meşrubat ve Meyan Şerbeti Bu güzel günde VWTURK Ailesi içerisindeki yerinizi almak için tek yapmanız gereken, “Katılım Formu” nu doldurup 18 Eylül akşamı saat 24.00’e kadar admin@vwturk.com adresine göndermek ve 20 Eylül Cumartesi akşamı aramızda olmak. Saygı ve sevgilerimizle, Club VWTURK Organizasyon Yönetimi admin@vwturk.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Üyelerin sağlık şartlarına elverişli mi başkanım
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mahmut YİĞİTBAŞI Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: O şimdi asker Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
öncelikle bu organizasyonda emegi gecen çok degerli CLUBVWTURK yönetimine çok teşekkür ederim... orda olcaz işallah hadi gaziantep üyeleri yine sıcak bir ortamda bir arada olalım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
Orhanım senin için özellikle araştırdım ve özellikle seçtiğim bi mekan. senin sağlık şartlarının az çok bildiğim için özellikle sana uygun olan yerleri titizlikle seçtim... Evet sonunda tekrardan bi buluşmanın bi aktivitenin daha heyecanı içine girdik. Bu seferki buluşmamız hepsinden daha da farklı olacak bi aile olduğumuzu ve hep beraber aynı anda sofraya oturmanın heyecanı içinde olucaz Haydi Gaziantep hep beraber buyurun halil ibrahim sofrasına ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() Tekrar dan güzel bir aile yemeği olacak , eminim buna abim .. ![]() SOhbetlerimizi özledim yani....ÇOk ayrı kaldık bu aralar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Orhancım, canım benim..
Tabii ki sağlık şartlarına elverişli bir yer seçtik. Bilal sağolsun 10 numara bir yer bulmuş sizleri düşünerek ![]() Nasılsın iyi misin Orhanım? Alıntı:
![]() Bekliyoruz mutlaka! Alıntı:
Siz yerken biz bakıcaz.. Haksızlık olacak ama ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: mustafa özdemir mustafa özdemir Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Eğitim Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 Trendline |
Bu sefer bi aksaklık olmazsa bende katılabilirim arkadaşlar...tarih yaklaşınca tam olarak belli olur..çok istiyodum aslında böyle bir organizasyonda bulunmayı..İnşallah bi sakatlık çıkmazda gelebilirim bu sefer....!
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
Alıntı:
gelirsen inan çok sevinirim hem tanışmış oluruz hem de dostluklarımız pekişmiş olur |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
Alıntı:
Başkanım valla ona yapacak bi şey yok hee şöyle bi şey yaparız siz bizimle sahuru kapatın, bizimle de iftar açarsınız hemde antebe gelmiş olursunuz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: GÖKHAN BULGUROĞLU Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
O tarihde bende burda olmaya çalışıcam..Haber ederim en kısa zamanda..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: gökhan öz Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Highline |
bu sefer ben katılıyorum büyük olasıkla, tarih uyuyor
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: salih okan aydın Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk3 |
sevgili dostlar bu organizasyonda bulunmayı cok isterim. kısmet olursa ben de gelmeyi dusunurum. ama is guc fırsat yaratmak lazım. ben geceleri de calısıyorum, musait olursam sizlerle tanısmayı cok isterim.
gorusmek umuduyla... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İbrahim YILDIRIM Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Herkese şimdidien afiyet olsun... orda olmayı çok isterdim ama napalım askerlik yapıoz şimdi inşallah geldigimde eski günlere devammm edicemmm bilal abi sizi yalnız bırakmıycam
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
Alıntı:
Gökhan mutlaka bekliyorum bu sefer mazeret kabul etmem malum diğer gökhanı da burada yakalamışken mutlaka görüşelim hem hasretimizi giderir hemde beraber bi iftar yemeği yeriz... Gökhancım seni mutlaka bekliyorum tarih belli o zaman her hangi bi plan yapmayın mutlaka görüşelim Alıntı:
ibrahim senin yokluğunu fark etmiyor değiliz inşallah hayırlısı ile teskereni aldığın zaman daha güzel buluşmalara imza atarız hepberaber inşallah hele sen bi sağsalim askerliğini bitirde gerisi kolay Allah ın da izni ile... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|