|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
25 Haziran 2006 - Club VWTURK Yaza Merhaba Pikniği - Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkadaşlar, bir başka Club VWTURK aktivitesi daha hafızalarımızdaki güzel anılarla birlikte geride kaldı.
Club VWTURK Yaza Merhaba Pikniği hakkındaki tüm yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bu başlık altında toplayalım. Ben kendi adıma çok eğlendim ve inanılmaz güzel bir gün yaşadım. Katılım gayet yüksekti ve ailesiyle, kız arkadaşıyla gelen birçok üyemiz vardı. VWTURK Ladies'in temelleri atıldı sanırım Bundan sonraki tüm aktivitelerimizde de hem toplam katılımın hemde VWTURK Ladies katılımının bu şekilde yüksek olmasını temenni ediyorum 25 Haziran Pazar gününü en iyi şekilde değerlendirip Club VWTURK Yaza Merhaba Pikniğine katılan 45 VWTURK dostuna teşekkür ediyorum. Umarım mutlu olmuşsunuzdur ve bundan sonraki tüm aktivitelerimizde sizleri aramızda görme mutluluğuna erişiriz. Tarkan'ın çiftliğinin karşısındaki iskelemiz oldukça güzeldi ve tüm iskeleyi VWTURK olarak kapattık Yemekler bence oldukça başarılıydı ve miğdelerimizi bayram ettirmeye yetti de arttı. Halat çekme yarışmamız inanılmaz eğlenceliydi. Tüm katılan dostlarımıza teşekkürler, kazananlara tebrikler.. Ben hakem olarak yarışmayı izlerken gülmekten kendimi yerlere atmamak için zor tuttum Tekne gezimiz de son derece eğlenceli ve unutulmazdı. Sonuç olarak, ben çok eğlendim ve sizlerin de en az benim kadar mutlu olduğunuzu düşünüyorum. Lütfen olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyoruz.. Ayrıca, VWTURK konvoyunun mekana girişini görmek inanılmaz güzel ve gurur verici bir manzaraydı. Yol üzerinde de son derece dikkat çektiğimizi düşünüyorum. Ayrıca, bu muhteşem konvoyun trafik kurallarına uygun ve 13. maddeye uygun bir şekilde yolculuk etmesi çok güzel. Bu sağ duyulu dostlarımıza teşekkürler... Son olarak, son derece elit ve düzeyli bir kulüp olduğumuzu ve bunun hep bu şekilde devam edeceğini altını çizerek belirtmek istiyorum! Umarım bu önemli noktanın sizler de farkındasınızdır ve bu nedenle Club VWTURK üyesi olmaktan gurur duyuyorsunuzdur Resimleri ve yorumları bekliyoruz... Saygı ve sevgilerimle, Onur Yılmaz VWTURK.COM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Bence bugünü kaçıran çok şey kaçırdı. Ben bayağı eğlendim, halat yarışında hırs yapıp elimi yaralamam bile keyfimi bozmadı. Tekne turu da bayağı zevkliydi... Neticede herşeyiyle süperdi... Yeni aktiviteleri dört gözle bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Oguzhan Tan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
Söylenebilecek herşeyi sölemişin onur abi söliycek bişey kalmamış..
Çoq güzel bi aktivite oldu,elit bi klüp olduğumuzu bi kez daha gösterdik herşeyle sanırım. Emeği geçen herkese teşekkürler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
ewt arkadaşlar emeği geçen her keze çook büyük teşekkürler yine unutulmaz bi vw türk anısı oldu bu bize gerçekten sohbetler olsun tekne turu olsun halat yarışması olsun gerçi ben bi etki yapamadım ama çook güzeldi
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Nuri Söylemezoğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
helal olsun sizlere iste vwturk budur
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
kesinlikle çok çok başarılı bi aktiviteydi,emeği geçen herkeze teşekkür ederim
Ve her aktivitede bi öncekine göre daha da iyi oluyoruz,aktivite sonunda anket yapılması bence çok iyi bi fikirdi Ayrıca ulaşımda bana ve Oğuzhan'a yardımcı olan Robin abime ve Coskan kardeşime sonsuz teşekkürler![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Oguzhan Tan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
Ewt ya,Robin abi ve coşkan teşekkürler,çoq ii oldu..
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Hikmet VAROL Hikmet VAROL Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: xxxxxx Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Aracım Yok |
güzel bir gündü mekan ve yemekler gayet iyiydi
biz elde olmayan sebeplerden dolayı fazla kalamadık yanlış anlamayın sakın sizlerle ve organizeyle alakası yok günü sonuna kadar beraber yaşamak isterdik ama olmadı kusurumuz bakmayın onur yılmaz arkadaşım sanada ayrıca teşekkürler gayet başarılı bir organizasyon sağol herşey için |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Sefa Coskan EGEMEN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 2.0 TDI |
ne demek lafımı olur yaa yardımımız olduysa ne mutlu bıze
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Herşey hakikaten çok güzeldi ve inanılmaz keyifliydi.. Zaten Onur' cum sen gereken herşeyi söylemişsin..
Bu arada evet gelirken baya bi dikkat çektik.. )) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Sefa Coskan EGEMEN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 2.0 TDI |
ee bıdakı aktıvıte ne zaman
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Coskan peçete veriyim ağzının suyu aktı sanırım
![]() Ayrıca Onur'a da çok teşekkürler, güzel bir organizasyon tertiplemiş... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
arkadaşalar foto çekenler fotolarıda alabilirmiyiz hani gösteriş olsun
tabi bu işin şakası ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hakan ATAMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Servis Danışmanı Lokasyon: Afyon [ 3 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ahhh ahhh çok iyi arkadaşım olan iki ikinin nişanı vardı onur biliyor o nedenle gelemedim.. ee hane resimler...ben gelseydim bir sürü resim koyardım şimdide
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|