|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#46 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Murat GÖKMEN Yaş: 40 Cinsiyet: Bay Meslek: Lojistik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caravelle |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: murat 1903 Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Sportline |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Baha Şahin Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
aile ortamının oluşması gercekten cok güzel keşke istanbul yahut yakın bir yerde bulunsaydım bende katılmak isterdim
![]() artık ankara ve kayseri organizasyonlarını beklicem mecburen kazanan takımıda tebrik ederim ayrıca (: |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: murat 1903 Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Sportline |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
her bölge birincisini seçip vwtürk şampiyonlar ligi mi yapsak acaba??
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert Batu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Medya Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Öncelikle organizasyonu düzenleyen, ve katılan tüm VWturk ailesine teşekkür ederim.
Bir dış kapının mandalı (honda sahibi) olan beni de aranıza aldığınız için ayrıca teşekkürler. Çok keyifli zaman geçirdim, cartinge katılamadım ama istanbul'un tozunu attım sizin yerinize. Daha şimdi eve ayak bastım ![]() Ayrıca 2. maç skoruna itirazım var en son 14. golü atmıştık ![]() İlk maçı rehavete kapılıp kaybettik ama gönüllerin şampiyonu Takım C! oley ola! ;) Ayrıca Gol kralı takım arkadaşımız Anıl'a buradan seslenmek istiyorum; Süper Mario Jardel gibi her topa vurdun. Allahtan gol oldu yoksa suikaste kurban gidecektin :P |
|
|
|
|
|
#59 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: N.Bora TANRIKUT N.Bora Tanrıkut Yaş: 54 Cinsiyet: Bay Meslek: Makine Konstrüksiyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta TSI |
Öncelikle Altuğ'a geçmiş olsun diyorum.Babasına acil şifalar diliyorum.
Güzel organizasyoniçin yönetime,katılarak renk katan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ama Robin'e sitem ediyorum.Hani kartinge ay sonu gidiyorduk. .Yanımıza gelemiyen arkadaşlara;Bir dahaki toplantımızda tarama özürlü,yaşlı,göbekli ve bıyıklı biri görürseniz o benim.Yanıma beklerim.En azından ayrı kalmamış olursunuz. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Tahir ARIT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Kocaeli [ 41 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
![]() Bu resim çok anlamlı "Beraber yürüyoruz bu yollarda" demekmi oluyor ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|