|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
8 Haziran 2008 Pazar Club VWTurk 2. Halı Saha mücadelesi Yorum ve Fotoğrafları
Eveeeet bir aktiviteyi daha geride bıraktık..
Çoğu kişi şuan kartingde.. Eğlenceye doyamadılar.. ![]() Sonuçları ben açıklamıyorum..Detaylarıyla Robin bilgi verecek size.. Çok çekişmeli çok keyifli bir maç oldu.. Kendi adıma söliim yine çok eğlendim.. Fotoları yükleyip hemen buraya ekliyorum.. Emeği geçen ve katılımda bulunan herkese çok teşekkürler.. Fotolar Az soooraaa burdaa ))FOTO EKLEYECEK ARKADŞLAR VERMİŞ OLDUĞUM ARDESTEN FOTOLARI TOPLU OLARAK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ: www.photobucket.com Adıları anlatıyorum.. -Öncelikle Photobucket a üye oluyorsunuz. -Sonrasında ana sayfasından upload u seçip upload sayfasından sol tarafta bulunan albums&upload yerinden bulk uploader seçiyorsunuz. -Daha sonra sol tarafta bilgisayarınızda fotoların bulunduğu yerdeki klasörü seçiyorsunuz. ve eklemek istediklerinizi tikleyip alt sağ taraftan upload yapıyorsunuz -Yükledikten sonra yeni sayfa açılıyor oradan Tag falan eklemek isterseniz ekleyip aşağıdan save and continuous diosunuz. -Daha sonra çıkan sayfayı aşağı kaydırıp select/unselect kutucuğunu işaretleyip oradan Generate Html and IMG code butonuna basıyorsunuz. -Ve son olarak çıkan sayfada 4. kutu yani IMG images for message boardstaki linkleri buraya copy paste yapıyorsunuz.. Ve fotolar foruma kolaylıkla eklenmiş olyor ![]() -------------------------------------------------------------------------- Maç istatistikleri aşağıdaki gibidir... 1. Devre A - B takımı eşleşmesinden 4-4 beraberlik skoru çıktı ve "son golü atan takım galip çıkar kuralı" ile B takımı çıktı. A Takımının gollerini: Eralp (2) ve Cem Atalay(2) B Takımının gollerini: Balamir Abi(1), Mecit(2), Tolga(1) attı. 1. Devre C - D takımı eşleşmesinden 4-5 skoru çıktı D takımı B takımı ile eşleşti. C Takımının gollerini: Anıl(3) ve Can Kabadayı(1) D Takımının gollerini: Mehmet Aytar(2), Okan(1), Süleyman(2) attı. 2 Devre galipler çekişmesi çok çekişmeliydi, 3.lüğe oynayanlarda da çok gol vardı. 2. Devre B-D takımı eşleşmesinden 4-5 sokur çıktı ve D takımı günün şampiyonu oldu B Takımının gollerini: Hüsnü(2), Tolga(1), Yiğit(1) attı. D Takımının gollerini: Mehmet Aytar(2), Okan(1), Süleyman(2) attı. 2. Devre A-C takımı eşleşmesinden 8-10 sokur çıktı ve C takımı günün 3.lüğü göğüsledi. A Takımının gollerini: Eralp (2), Haluk(3) ve Cem Atalay(3) C Takımının gollerini: Anıl(8), Mert(1) ve Can(1)(Mert'in kardeşi) attı. Bu tabloya göre Takım sıralaması: 1. D 2. B 3. C 4. A Maçlardaki en yüksek skor 11 gol ile Anıl'a ait. Arkasından 5 gol ile Cem Atalay geliyor. 3.lüğü ise 4'er gol ile Süleyman, Mehmet Aytar ve Eralp aldı. Maçlarda toplam 43 gol atıldı. Konu dodgesnake tarafından (09-06-08 Saat 00:28 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: maç istatistikleri eklendi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: HÜSEYİN ÖZTÜRK Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: YEDEK PARÇA SATIŞ Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.9 TDi Signo |
son 15 dakıkayı ızledım guzel maçtı ama kımseyle tanışamadım elınde kağıt ile skorları yazan çok iriyarı arkadaşımız
meşgüldü sarı saçlı hanfendi resim çekiyordu köşede koyu sohbet yapan bırgrup vardı anıl ve robın ısmı geçtı tamam bunlar klupten dedım ama arkadaşlar tanımadığım için çekindim artık bowlıng turnuvasına ve maç aktıvıtesıne ısmımı yazdıracağım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İrem Kontas Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
ewet gerçekten çok eğlenceli bir aktiwite oldu
özelliklede biz ladiesler çok eğlendık fotolar yuklendıgındede nasıl eğlendıgımız anlaşılıcaktır zaten ![]() emeği gecen herkeze çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
eeeee hani resimler ????
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İrem Kontas Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
eeeeee resimler yokmu ? nerde kaldı bu asu we mehmet 2 sındede 10 numara fotolar war beklıyoruz en kısa zamnda yüklemenızı walla
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
yüklüyo şuan
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
ok mehmet sende en kısa zamnda yüklersen fotoları sewınırız
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ümit hamal Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ilerde denizli vwturk spor-istanbul vwturk spor maçı yapalımmı
hatta vwturk ligi bile yapabiliriz![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
Alıntı:
heheh o sarı saçlı bayan da ben oluorm.. photobucket yüklemeyi bitirirse eklicem de fotoları bitmedi hala.. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: HÜSEYİN ÖZTÜRK Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: YEDEK PARÇA SATIŞ Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.9 TDi Signo |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() bidaki aktiwitede kendinizi göstermenız dileğiyle ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erdem Ekiz Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Comfortline |
Olmayacak böyle lig yapalım bari
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: oktay arabacı Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik teknisyeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta TSI |
ilk sahaya gelenlerden biride bendim
tahminim 2 VW araç olarak girdim maç başlayana kadar da izledim ama neyazıkki bende gelemedim yanınıza ![]() benim kafama takılanda şu idi : formda nick ile konuşuluyor arada isim kullanılıyor... orda ne kullanacaktık gerçek isimler herhalde ama nick leri zor hatırlıyoruz saırım bide isimler var kafam karıştı bidaha ki sefer bakalım nasıl olucak buarada gördüğüm kadarı ile avrupa yakası nın gelişi muhteşem di hepsine TEBRİKLER ... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
haydi asu haydi asu haydi tam zamanı tam zamanı resimleri yüklemenın şimdi
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|