|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#16 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Serdar Kapan Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar teknikeri. Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TDI |
Allah muhappetinizi artirsin bir gün gelecek bende bu aktivetelere baliklama dalip hem istop oynucam hemde ip atlicam hatta hizima dur demeyip bide chip yazilimi yaptimmi yan oturus pozisyonunda eve gidecem
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Evet arkadaşlar bir başka Club VWTURK aktivitesini daha hafızalarımızdaki güzel anılarla birlikte geride bırakmış bulunuyoruz.
Bu güzel günde aramızda olan herkese teşekkür ediyorum. Aktivite hakkında fazla yorum yapmam doğru olmaz ama ben kendi adıma çok güzel bir gün geçirdim. Miniklerimizle birlikte yaklaşık 75 kişilik katılımımız vardı. Ayrıca, mangaldan sorunlu forum sorumlumuz Robin'e de teşekkür etmek istiyorum. Eline sağlık Robin, etler gayet güzeldi ![]() Konvoylarımızın sağlıklı bir şekilde ulaşmasında büyük emekleri geçen Altuğ & Emre'ye de ayrıca teşekkür ettikten sonra; tavla turnuvamızda birinci olan Hüsnü arkadaşımızı ve ikinci olan Banu Hanım'ı kutluyorum. Kendileri outletim.com 'dan 50'şer YTL'lik hedie çekleri kazandılar. Tavla turnuvamıza sponsor olan outletim.com yetkilisi Mert Bey'e de ayrıca teşekkür ederiz ![]() Bir başka Club VWTURK aktivitesinde görüşmek dileğiyle, hoşçakalın ![]() Onur Yılmaz |
|
|
|
|
|
#18 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İrem Kontas Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
daha yeni geldım bende ewe bende wıdeo we resımler war ama nasıl eklıcem bılmıyorum. ayrıca gercekten cok eğlendık bide batak yüzünden yemeği kaçırmasaydık daha güzel olucaktı
ip atlamaydı halat cekme yarsııydı salıncak sefasıydı halaylar we göbek atmalar kısaca süper bı gundu herkeze çok teşekkürler arkadaslar ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Diğer herkesin de dediği gibi bence de tek kelimeyle "harika" bir gündü. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ben her ne kadar direk Ankara'ya yola çıkmak üzere piknik alanından ayrıldıysam da daha Kavacık'a gelmeden uyuklamaya başlayınca vazgeçtim eve geldim. Sabah çıkıp gitmeye karar verdim
![]() Bende de resimler var ama "Fotoğraf ve Yorumlar" konusunun açılmasını bekliyorum. Açılsın hepsini oraya ekleyeceğim... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
AHahah bu zaten "yorum" konusuymuş. Walla oksijen çarptı beni
![]() Birazdan geliyor fotoğraflar... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ertuğrul AKBIYIK Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 TDI Trendline |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: IŞILAY ışılay Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Kimya Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
vauuvvv süper eglenmişiniz..sandal keyfine bayıldım..allah olmayanlarada versiiinnn..
![]() ![]() içinize sinsin...ama kıskandık yani... |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: murat 1903 Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Sportline |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İrem Kontas Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
Alıntı:
ordada son dakka yetıstık walla yemege helekı benım oturdugum masada hersey bıtmıstı diğer masaya gecmesem aç kalcaktık walla neysekı karnımızı doyurduk ama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: IŞILAY ışılay Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Kimya Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: murat 1903 Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Sportline |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ayrıca arabayı ıyı kullanıyorsun her ne kadar kamyonu sollarken bıraz bekletsende gecer not aldın benden ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
İrem'in telefonundan birkaç enstantane
![]() ![]() ![]() iki de video var, youtube dışında video upload sitesi var mı bildiğiniz arkadaşlar? ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|