|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
ARkadaşlar sanırım Polonezköy' den ilk eve dönen benim.
Haftaya Finallerim olması sebebiyle ders çalışmak için malesef erken ayrılmak durumunda kaldım. Ama aktivite orada şuan en son hızda devam ediyor.. Biz ayrılırken tavla turnuvası başlamak üzereydi. ![]() Hakikaten çok keyifli bir ortamdı.. Katılım oldukça fazlaydı.. Darbukalar, kol bastı, damat havası falan herkes coşmuş durumdaydı.. Yemekler ise oldukça lezzetliydi..Kendi adıma çok keyifli zaman geçirdim ancak aklım derste olduğu için çok konsantre diildim ))Bendeki fotoğrafları bir süre sonra ekleyeceğim.. Doğrusu photobucket' dan nasıl yükleniodu onu hatırlamaya çalışıorm. Hemen başlığı aktiflemek istedim ki yorumlar diğer başlıkla karışmasın.. Emeği geçen ve katılımda bulunan herkese teşekkürler.. En kısa süre de aktivitelerimize hız kesmeden devam edeceğiz.. VWTURK' le kalın ;) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erdem Ekiz Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Comfortline |
Bekliyoruz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
İşte ilk fotolar..
FSM buluşma noktası
![]() ![]() Mekana ulaştık en sonunda ![]() ![]() New ladies ![]() Altuğ-başkan and me ![]() Emre&Emre yemek arası tavla ![]() ![]() ![]() Sandal keyfi.. ![]() Damat havası oynuyo bizimkiler ![]() ![]() Bende çok fazla genel foto yok çoğunluk mert ve robinde. Onlar çekiyor diye ben çok fazla genel olarak çekim yapmadım.. İşte böleee.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert Batu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Medya Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Güzel bir organizasyonmuş. Düzenleyenlerin ve katılanların emeklerine sağlık.
Bende Redbull Flugtag organizasyonundaydım arkadaşım yarıştığı için aranıza katılamadım. Aklım tavla turnuvasında kalmadı desem yalan olur ![]() Yeni organizasyonlarda görüşmek ümidiyle ;) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
İlk fotoğraflardan anlaşıldığı kadar istanbuldada izmirdeki gibi eğlence son gaz devam etmiş ne güzel
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Balamir Oğuz Yaş: 45 Cinsiyet: Bay Meslek: Lojistik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Pacific |
Biz de 18:00'i biraz geçe sularında ayrıldık.
Gerçekten çok güzel bir haftasonu geçirmiş olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, her ne kadar katılım rekoru kıracağız diye iddiacı oldusak ve maalesef bunu gerçekleştirememiş olsak da katılım oldukça iyiydi. bu arada niayet sticker işimi de hallettim, Onur kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni ativitelerde tekrar bir arada olabilmeyi bekliyouz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ümit hamal Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
buluşma noktası çok şekil yermiş,FSM
güzel aktivite gerçekten,bu senenin en iyi 2.aktivitesine aday ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ertuğrul AKBIYIK Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 TDI Trendline |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
Yahu bişe söledim sardınız Robin' e gelince kıyameti kopartacak valla..
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ertuğrul AKBIYIK Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 TDI Trendline |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Tayfun Kaymakcı Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Yokmu daha evine gelen???
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Bende şimdi geldim... Bende fotograf yok ama gerçekten çok keyifli ve güzel bir gündü... Katılanlardan kimsenin pişman olmadıgına eminim...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|