|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Değerli Arkadaşlar;
Bir VWTURK Aktivitesi'ni daha grubumuza yaraşır bir şekilde kaliteli, düzeyli, eğlenceli (Bu kez bayağı fazla eğlenceli ) ve her zamanki aile sıcaklığıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Organizasyonun bu denli güzel, başarılı hatta tek kelime ile şahane geçmesinde değerli katılımları, fedakarlıklarıyla en büyük payı oluşturan; İstanbul, Balıkesir, Aydın, Muğla, Denizli ve İzmirli üyelerimize ve saygıdeğer ailelerine, dostlarına şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Ayrıca; küçük molamız sırasında görevinden fedakarlıkla zaman ayırıp ziyaretimize gelen "Sutuberk" Turan Bey'e nezaketi için teşekkür ederiz. Yine bu güzel mekanın angaje edilmesi ve düzenin oluşturulmasında emeği olan İzmir İl Temsilcimiz Ercan Kardeşimiz'e de teşekkür ediyoruz. Bu başlık altında, izlenimlerinizi, fotoğraf ve videolarınızı paylaşabileceğinizi belirtir, hepinize tekrar teşekkür ederiz. http://www.izlesene.com/video/arabal...ivitesi/366113 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emre İnan Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S3 |
illllkkkkkkkkkkkkkk bennnnn
süpper ötesi bir aktiviteydi en sonunda katıldımmm mangallar yaptık sohpetler ettik istoplar oynayıp maç bile yaptık göl etrafından tependen vuran güneşin sıcaklığı ile azıcık piştik (ama memnun yengelerimiz vardı) esen serinliği ile mayıştık. çimler yeşil göl serin eğlence boldu. gelemeyen arkadaşlara havamı atamadan edemiyeceğim 54 vw turk gönüldaşının hazır bulunduğu aktivitede eğlence boldu. ![]() ![]() ![]() ![]() haırlayan sunan ve ön ayak olan herkeze şiiiiimdiden çok teşekkür ederimsaygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert GENÇ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Sportline |
oo emre abı bu ne hız sessız sedasız gıttın macdan sonra konusamadık yaw
amma super bı aktıvıteydı herseyıyle kıpkırmızzı olmusum ya bayaagı yanmısımm![]() butun katılan arkaadaslara, abilerımıze,ablalarımıza tesekkurler arayııı fasla acmayalımmmm ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: şevket öztunç Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektirik / Elektronik Mühendi Lokasyon: Aydın [ 9 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.9 TDI Comfortline |
emeği geçen herkese çok teşekkürler.resmen süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yanlız çektiğim resimler konusunda biraz sorun yaşıyorum.siteye nasıl yüklücez bunları.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Bulusma 24 saat surecek heralde
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Piştim yandım, yanaklar kırmızı
al al.. Çok sağlam yemişiz yine, sanırım göbeğimin cıkma nedeni bu VWTURK aktiviteleri yoksa neden cıksın ki ![]() -maç sırasında 2 kere 6cm çapındaki boruya nasıl denk getirdim topu ya Top bi kaçsa göldeydim heheheh |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı ama merak etmesinler ben onların yerinede mangal keyfini yaptım
istop olayıda süperdi ama bu göbekle fazla koşamayınca hemen vuruldum emeği geçen herkese teşekkürler bu arada arkadaşlar izmire yaz gelmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erdem Ekiz Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Comfortline |
Alıntı:
![]() ![]() ÇOOOOK güzel bir aktiviteydi ,resimler gelir birazdan , emeği geçen , gelen herkese teşekkürler. Bu arada İzmir dışından gelenlerin , sağsalim vardık mesajlarını da bekliyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ferit ALTINTAŞ Ferit ALTINTAŞ Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilişim Lokasyon: Balıkesir [ 10 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
Organizasyon ve ortam süperdi, emeği geçen ve katılan herkese çok çok teşekkürler. Söylenecek çok şey var ama yol yorgunluğu malum şimdilik bukadar
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: IŞILAY ışılay Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Kimya Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
slm..harbiden memnun yengelerdeniz ama bir okadar kırmızı..yanaklar burun ve kollar kıpkırmızı...ooff cok rezil yanmışız ya..amele yanığı..
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erdem Ekiz Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Comfortline |
bende aynaya bakmaz olaydım , keko gibi yanmışım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN IŞIK Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: IŞILAY ışılay Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Kimya Mühendisliği Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ferit ALTINTAŞ Ferit ALTINTAŞ Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilişim Lokasyon: Balıkesir [ 10 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|