|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#61 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MECİT CAN ÇELEBİ Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanım Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.8 GTI |
Valla standart bir araçla gitmekte beni sarmıyor. Biraz hesap kitap tutarsa benim T ile yollara düşücem
![]() |
|
|
|
|
#62 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
|
#63 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
|
#64 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kadir OK Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
20sinde yalova'da olmalıyım
![]() |
|
|
|
|
#65 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MECİT CAN ÇELEBİ Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanım Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.8 GTI |
500 ytl mi demek istedin Yaşarcım. Eğer araçta 4 kişi olursam ve bunu paylaşırsak bu zevke değer diye düşünüyorum kişi başı 130 ytl filan düşüyor. Tabi daha tam karar veremedim.
|
|
|
|
|
#66 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
evet 500 rahat tutar çünki ben lpg li araçla km de 280ykş yakıyordu uzun yolda 210-220 arası yaktım 110-120 gittim 4 depo lpg aldım şu anki paradan hesaplarsak 330 ytl yakın yapıyor sende 3 (45lt 1 depo) depo yaksan ki fazla yakarsın 470 çivarı yakarsın 500 geçer gene
|
|
|
|
|
#67 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Yaşarcım benim araba 55lt alıyor ve ben istanbulda karma olarak ortalama 330ykr ile 350ykr arası yaktığına şahitim. Biraz daha performanslı kullandığımda 400ykr ü buluyor. Eğer fazla sürat yapmazsam çok rahat gidip gelirim.
|
|
|
|
|
#68 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
3 depoda 570 yapar o zaman
3 depo ile gidip gelebileceğine inanıyormusun ? |
|
|
|
|
#69 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
bir hesap yaptımda uzun yolda 280 yakarsan 300 ytl gidip gelebilirsin belkiii
|
|
|
|
|
#70 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
280 yakacağını sanmam daha fazla yakar. Malüm cant lastik birde sistem yüklü. Ama uzun yolda 300 & 330 arası yaksa fena olmaz. Oda 400 ytl civarı tutar. Tahmini 1200 km düşünüyorum her depoda 400km rahat yararım, 3 depo ile gidip gelmiş olurum.
|
|
|
|
|
#71 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
İstanbul-Anadolu Otoyolu-Gebze-Eskihisar -Topcular -Bursa- Yahyaköy- Balikesir- Manisa- Ödemiş = 513 KM
|
|
|
|
|
#72 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
#73 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: M.ali Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: ▄▄▄▄ Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Diğer |
|
|
|
|
|
#74 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
heeee tamam o zaman
![]() ![]() |
|
|
|
|
#75 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Yaşarcım sen gitmeyi düşünüyormusun.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|