|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
6 Nisan 2008 Pazar - Club VWTurk Halı Saha Mücadelesi Yorum ve Fotoğrafları
Sportif bir o kadarda keyifli, eğlenceli ve muhabbet dolu aktivitemize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten keyifli bir gün geçirdim. Baklavalarda enfesti (beleş olunca :P)
Yağmurun azizliğine uğrasakta maç gayet çekişmeli ve bol gollü oldu. Bir ara 5'e çıkan farkı kapatıp üstüne 1 farkla maçı kazanmayı bildiler ve baklavaları hakettiler Takım ismi veremedim çünkü maç öncesi takım adı koymayı akıl edemedik ![]() Sözün özü katılan emek veren herkese sonsuz teşekkürler Not: Bu konu altında futbol konuşmak serbest Tabi bizim maçımızı... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Bu arada oturan takım yendi... Belirtmek istedim
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ayşe şenlik Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
yağmura rağmen her şey çok keyifliydi...(her aktivitede olduğu gibi) beyler eminim ki bol bol tekrar edecektir bu maçları... oynayan herkesi tebrik ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
Videomuzda geldi...
http://www.youtube.com/watch?v=MksjHnfvl2o |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MuhaRReM KILIÇ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Sanat Yönetimi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
resimler enfes.. cekenlerin ellerine sağlık ve aynen oturan takım WİN;)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Tayfun Kaymakcı Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Fotolardan anlaşılan baya eğlenceli geçmiş.İsterseniz şehirler arası turnuva yapalım
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ayşe şenlik Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Muharrem C.80 'den alıntı : (diğer konudan)
1 ne bowlingi ya ayakta zor druorum 4satlik uykula maca gittim 2 nerde sen attın 3 kaatçı ben attım onu sen çizgide yönünü deiştrdin 3 güzel 1 gündü brdahaki macları avrupa yakasında gece ve kuru bir günde oynamamız dileğiyle Muharrem, son golü ben attım o topa çizgide yön vermek çok zor bir işti Hem ben hastayım bak , o golü ben attım Şaka bir yana ben ciddi ciddi yataklık oldum , dönerken ateşten vitesi falan bulamadım yani o derece |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|