|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
6 Nisan 2008 Pazar - 12.00-13.00 Club VWTurk Halı Saha mücadelesi
Değerli Club VWTURK Ailesi,
İstanbul aktivitelerimize kaldığımız yerden daha sportif bir şekilde devam ediyoruz… Sizlerden gelen istekler ve olumlu tepkiler dahilinde 6 Nisan günü sizleri biz Club VWTURK olarak Göztepe' de Hilal Spor Tesislerinde bir futbol maçına davet ediyoruz! ![]() ![]() Aktivitenin bu güzel resmini oluşturduğundan ötürü Umut Metin (crazy) 'e teşekkür ederiz. Tarih: 6 Nisan 2008 Pazar Saat: 12.00-13.00 Yer: Göztepe Hilal Spor Tesisleri (Göztepe Minibüs caddesi üzerinde İstasyon caddesinin başındaki BP benzincisinin bir alt paralelinde) Ücret: Sadece 6 YTL. (14 kişi - 84 YTL) ![]() Not: Resim temsili'dir, sahanın resmi değildir. Katılımın 14 kişi ile şimdilik sınırlı olması dolayısı ile şimdilik sizlerden tanışmadığımız üyelerimiz ile kaynaşmak dileğiyle yalnızca üyelerimiz dahilinde katılım göstermenizi rica ediyoruz. Eğer 14 kişilik kontenjanımızı üyelerimiz içinden hafta ortasına kadar dolduramaz isek, o zaman sizlerden yakınlarınızı da çağırmanızı rica edeceğiz. *********************************************** Avrupa Yakası için BULUŞMA NOKTASI: Buluşma Yeri: Beşiktaş Liman - Anadolu yakasına geçen vapurların kalktığı nokta. Buluşma Saati: 10:15 Hareket Saati: 10.30 Konvoy Sorumlusu: Mecit Can Çelebi (MECOO) 0536 881 46 47 ************************************************ Yol tarifi: 1. Köprüden Anadolu yakasına gelip, Fenerbahçe stadı sağınızda kalacak şekilde sahilden devam ediyorsunuz. Hiç bir yere sapmadan Göztepe Işıklara (kavşağa verilen genel ad'dır - trafik ışıklarından bahsediyoruz) kadar devam ediyorsunuz. Göztepe ışıklardan Bağdat caddesine doğru sola dönüyorsunuz ve Bağdat Caddesine çıkana kadar dümdüz devam ediyorsunuz. Bağdat Caddesi üzerinden Göztepe Işıklardan yukarıya İstasyon Caddesi boyunca çıkılacak. Işıklara gelindiğinde ufak bir köprü üstü geçilecek, sağ taraftaki ilk sağ sokağa (McDonalds geçildikten sonra - köşede gazeteci var) dönülecek, sokağa girdikten sonra 500-600 m sonra soldaki Göztepe Et Lokantasını geçip sola doğru hemen yanındaki dar sokaktan dönüp bir üst sokağa çıkılacak. Tekrar sola döndüğünüzde sahayı ve girişini göreceksiniz. Zaten Göztepe Et Lokantasının oraya geldiğinizde sol çaprazınızda Halı Saha'yı görüyor olacaksınız. Sahanın kendi otoparkı mevcuttur. 2. Köprüden (TEM - Fatih Sultan Mehmet köprüsü) gelindiğinde, köprü yolu dümdüz bir yere sapmadan tamamen bitirilir, Kozyatağı İnönü caddesi ışıklarına doğru dümdüz inilir. İnönü caddesi üzerinden de dümdüz devam edilir, alt geçide (tünele) girilir, alt geçitten çıktıktan sonra sağa dönülür, sokağın bitiminde hafif sol ve sağ yaparak sol çaprazdaki sokağa devam edilir, sokağın 500-600 m ilerisinde sol tarafta sahayı ve girişini göreceksiniz. Sahanın kendi otoparkı mevcuttur. Detaylı tarif veya yol bilgisi için sahayı da arayabilirsiniz: 0216 / 386 10 10 veya tıkandığınız yerde aşağıdaki üzere cep telefonumdan bana da ulaşabilirsiniz. Önemli: Sizleri buluşmak ve sohbet etmek de adına saat 11.00 gibi sahada bekliyor olacağım, 11.00 gibi gelebilirseniz en azından maçtan önce 1 saat sohbet etme şansımız olur. Maçtan sonra da hemen kaçmak istemeyenler için sohbet etme şansımız olacaktır. Göztepe’nin şık tesislerinden bir tanesi olan Hilal Spor Tesislerinde sizinle birlikte gelecek misafirlerimiz veya yakınlarınızın oturup maçı izlemesi için cafe'de mevcuttur. Özellikle bu centilmen mücadelede moral ve destek vermek üzere yakınlarınızı da bekliyoruz Ve en önemlisi Club VWTURK ailesiyle birlikte muhteşem bir spor organizasyonu yaşamak için tek yapmanız gereken forumyönetimi@vwturk.com adresine isim, soyisim, nick ve telefon bilgilerinizin bulunduğu, "Halı Saha" başlıklı bir e-mail veya pm göndermeniz yada bu işlemi 0536 722 47 36 (Altuğ - ademirden) numaralı telefonu arayarak yada sms göndererek gerçekleştirmeniz yeterlidir. Tüm Club VWTURK Ailesinin ve yakınlarının bu muhteşem günde yanımızda olmalarını şiddetle öneriyor & can-ı gönülden arzu ediyoruz! ![]() Saygı ve sevgilerimizle, Club VWTURK Forum Yönetimi Katılım Listemiz (1. Saha): 1- Okan Yavuz (hilside) 2- Yaşar Polat (SkylineGTR32) - gönüllü kalecimiz 3- Yiğit Çanakçılarlı (Kramp) 4- Anıl Karakaya (anilkarakaya) 5- Hüsnü Güven (HUSNU) 6- MECİT CAN ÇELEBİ (MECOO) 7- Sadettin Temürcü (sado) 8- Fatih Tayfun KURTKAYA (fatihche) 9- Altug Demirden (ademirden) 10- Muharrem (muharrem c.80) 11- Fatih Altuncu (CooLBLuEX) 12- Can Kabadayı (Kabadayı) 13- Balamir Oğuz (bal_41) 14- Volkan Korkmaz (WaLLkHaN) 2. saha ne yazık ki müsait değil.. |
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Altuğ ben bütün planlarımı bu pazara göre yapmıştım 6 nisan'a ne oluruz bilemem ama bir terslik çıkmaz ise biliyorsun kaleci benim
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
"Aktivite keşke pazar günü olsaydı" diyenler için fırsattır
![]() Katılımınızı bekliyoruz.. Son paragrafta yazdığım üzere eğer katılım çok olursa, sizlerden ricam bir an önce rezervasyon yaptırmanız, eğer 28 kişiye çıkarsak o zaman 2. sahayı da ayrıtabiliriz.. Dolayısı ile gelmek isteyenlerin acilen bana ulaşıp rezervasyon için isim ve telefon bırakmalarını rica ederim. |
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Ankara uykuya dalmışşşşşşşşşşş
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hakan ATAMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Servis Danışmanı Lokasyon: Afyon [ 3 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Altuğcum unuttuğunuz bir şey var. o gün ben gelemem nedeni ise İasca ve modifiye fuarlarının o gün olması ve o gün standda olacağım bir aksilik olmazsa
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Ömer Seyfettin KAR Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: GIS Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
İki yıl önce geçirdiğim ön çapraz bağ ameliyatı sonrası doktorları dinlemeyip 1 yıl ara verdikten sonra tekrar halı saha maçlarına başlamıştım. Ancak sizlerin de bildiği üzere 6 ay kadar önce bu sefer menisküs yırtığı sebebiyle yeniden ameliyat oldum ve tam 45 gün basamadım
.. Bu saatten sonra da futbol ile olan ilgim iyi bir taraftar ve seyirci olmamla sınırlı. Şimdi diceksiniz "ee napalım yani sanki Maradona'mıydın?..." .. Sadece katılamayacağım için üzgün oluşumu açıklamak üzere bu kadar detaylandırdım.. Size bol eğlenceler ve bol gollü centilmence geçen bir maç diliyorum.. |
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Altuğ seni kutlamak istiyorum maçı çok güzel bir güne almışsın
O gün açıköğretim sınavları var ama gelecegim.. Beni listeye yazabilirsin ![]() İnşallah yetişebilirim 11 de gelemesem de 12 de orda olurum sanırım tabi bir de burdan oraya yolu bilen birisi ile beraber gelmem lazım |
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hüsnü Güven Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yapı Malzemeleri Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
Bir aksilik çıkmadığı sürece orada olacağım
![]() |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
Alıntı:
E ama size de tarih beğendiremedim bir türlü ![]() Şaka bir yana, olsun maça yetişebilirsen eğer harika olur. Maçtan sonra da nasılsa hemen dağılmayız, sohbet muhabbet ederiz. *Edit: Okan (hilside) 'da sizin oralardaydı sanırım, onunla birlikte gelebilirsiniz. TEM'den gelirseniz yol tarifi çok basit. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Maçtan sonra mutlaka otururuz zaten.. Okan gelirse onla beraber geliriz yakınız onunla ama gelicem yani inat ettim
![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Timur Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Tercüman Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.6 |
ah ah ah bu etkinliğe gelmek vardı göbekte playmaker olup aleks misali pas dağıtmak vardı.
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Utku Uzunoğlu Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Futbolla pek alakam yoktur yaa.. Ama izlemeye gelebilirim. Sesim gürdür
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
ya acık ögretim sınavı var o gün oldumu şimdi yaa
benimde sınav var önceki tarih ne güzeldi ![]() acık ögretim sınavına giren var mı daha önce kac saat sürüyor? |
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hakan ATAMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Servis Danışmanı Lokasyon: Afyon [ 3 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
mehmet eğer öğleden sonra yoksa sınavların 11 i bile bulmayabilir
ama sallama genede ![]() |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|