|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#61 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
![]() Ben bütün resimleri geçtim bu ne mükemmel bir resim ya ![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: fatih tayfun KURTKAYA 1907 Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: paslanmaz dekorasyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
altug'a okan bakın ya sankı sadece bır kucuk ekmek yemışler gıbı
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: fatih tayfun KURTKAYA 1907 Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: paslanmaz dekorasyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
alın o tabaktan gerıye bışi kalmadı haberın olsun
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#65 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: kani seviğ Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: akaryakıt Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta TSI |
carting resimleriniz yokmu arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Var da Asude yorulmuş
Ki haklı da o kadar resmi yuklemek çıldırtır insanı... ![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
VWTürk Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: pınar yıldırım Yaş: 25 Cinsiyet: Bayan Meslek: Sigorta Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Arkadaşlar bu brunch' a katıldığımda her ne kadar forum dışı olsamda yakınlığınız için ve bir an olsun kendimi yalnız hissettirmediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Çok başarılı bir organizasyondu. Uzun zamandır bu kadar keyifli bir zaman geçirmemiştik. Fatih iyi ki davet etmişsin ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Karting resimleri gecikmeli gelecek, Ayşe'de resimler bana kargolayacak... Çok yer kapladıkları için sorun yaşadık..
Bu arada ben ne biçim çıkmışım beee ![]() |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() ![]() guzel vakıt gecırdıgın sevındım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
Bu arada ben yukarda gülme efektini biraz fazla kaçırmışım kusuruma bakma ![]() |
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: okan Yavuz Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Cordoba Stella |
karting fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruzzz
![]() Fatih sen bilmiormusun Altug ve ben rejim yapıyorduk sadece bir ekmek yeedik ![]() o fotograf cok anlamlı aslında orada VWTURK kardesligi yatıor bir ekmegi bile paylasırız bizz... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: okan Yavuz Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Cordoba Stella |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
bu fotografları asenlik nickli Ayse arkadsımızdan aldım bu guzel fotolar icin cok tsekkur ediyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|