|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
16 Mart 2008 Pazar - CLUB VWTURK BRUNCH TİME YORUM VE FOTOĞRAFLARI
Arkadaşlar buradan yorumlara ve fotolara devam edelim. Daha yeni eve geldim. Henüz bendeki fotoları imageshack' leyemedim.
Harika bir gündü, gayet keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdim kendi adıma.. Katılımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: fatih tayfun KURTKAYA 1907 Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: paslanmaz dekorasyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
foto foto
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Bende bir heyecanla açtım "heh Asu gelmiş eklemiş resimleri" diye
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: fatih tayfun KURTKAYA 1907 Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: paslanmaz dekorasyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
sanirım resım gelıyor gokhan horbı 53 resım yukuluyor oyle tahmın edıyorum
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: OKAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
gercekden cok güzel bi gündü.. katılan herkese tesekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Mehmet Muratcan Karabıyık Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
Çokiçimde kaldı ya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Mehmet Muratcan Karabıyık Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
Alıntı:
![]() gelırdım hemen ogleden sonra oldugu ıcın rahat olrdu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: kani seviğ Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: akaryakıt Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta TSI |
güzel bir gündü devamında CARTİNG olayına katılamadığıma üzüldüm doğrusu, iki afacanla bu kadar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: gökhan balcı Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: pastane Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk4 |
amatörce cektiğim resimler idare edin artik
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: gökhan balcı Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: pastane Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk4 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: okan Yavuz Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Cordoba Stella |
fotograflar icin cok tsekkurler.. gercekten cok guzel bir gundu herkese cok tesekkurler cok eglendim.... ama carting yetmedi bana en kısa zamanda tekrar gidelim diyorum...
ilave olarak fotografların devamını bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
vay vay ne guzel ya
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|