|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#61 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Murat Stylo Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Lise) Lokasyon: Sivas [ 58 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Dacia Seninmi Hocam Ya Bu Ön Siyah Zemin Angel Fardan Tipoya Yokmu Arkadaşlar Tüm Arabalara Var Bi Tipoyamı Üretmemişler Aramaktan Helake Oldum Tükendim Vallahi Ya Daciadada Görünce Şaşırdım Açıkcası Süper Durmuş Araç Ya..
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YUSUF UÇAR Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
yok kardeş benim değil bizim arkadaşın.o gün onuda çağırmıştık...walla daciaya zor bulduk tipoda vardı zamanında ama bizde bulamamıştık...aklımda olsn bulursak haber ederim...
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: emre şarlı Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ewt güsel bi gün geçirdik ancak arac katılımı böle bi siteye göre azdı bence..bidahaki buluşmayı daha önceden hber weririsek we herkesden kesin bi tarih ve söz alırsak çok çok daha güsel olucak galiba
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erkan Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: Elk Teknikeri Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Erkan Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: Elk Teknikeri Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Vala bomba espri robin beyden gelmiş yıkıldım gülmekten
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Kara Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Bulusmada yer alan ve bulusmayi yoneten herkese tesekkurlerimi iletiyorum.Bu bulusmada aranizda yer alamadim bazi nedenlerden dolayi.Insallah 29 hazirandan sonra yapilacak her bulusmada aranizda yer alacagim.
Fotolar cok guzel gorunuyor.Dacia da harika olmus. Hosca kalin. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Umut Durmuş Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Sporcu Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.6 Comfortline |
Tüh ya siteye ne zamandır giremiyordum okuyamadım bu buluşma olayını haberim olmadı kaçırdık keşke bende gelebilseydim.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: niyazi cabri Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: mali müşavir Lokasyon: Erzincan [ 24 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Diğer |
evet güzel katılım için teşekkürler.. darsı başımıza inş..
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SAFA DİLEK Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Skoda Model: Fabia |
forumu çok uzun zamandır takip etmiyodum güzel olmuş buluşma bucaktan tanıdık yüzler çok
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|