|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Değerli Club VWTURK Ailesi,
Uzun süredir ara verdiğimiz İstanbul aktivitelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz… Biliyoruz, Club VWTURK dostlarınızı özlediniz, Club VWTURK çatısı altındaki o güzel aktiviteleri özlediniz. Şimdi… 16 Mart Pazar gününüzü en güzel şekilde geçirmek istiyorsanız, biz Club VWTURK olarak Ataköy' de muhteşem bir mekanda brunch partisi yapıyor olacağız! Sizi de yakınlarınızla birlikte bekleriz ![]() ![]() ![]() ![]() Tarih: 16 Mart 2008 Pazar Saat: 10.30 Yer: Ataköy Vals Cafe (Olimpiyat evinin yanında. Bakırköy' e gidiş yolu üzerinde sol tarafta) Brunch: Sınırsız Açık Büfe Ücret: Sadece 25 YTL Direk gelmek isteyenler için yol tarifi: E-5' ten direk geldiğinizde Kadir Has Üni ve biraz ilerisinde yeni açılan Metroport Alışveriş merkezini geçtikten 300 metre ilerisinde Ataköy' e giriş ve Bahçeli evlere giriş yolundan Ataköy' e sapacaksınız. Kavşaktan yolu takip edip Ataköy ışıklarına geldiğinizde Işıklarda beklerken hemen en soldaki yoldan giriş yapmak için göbeği dönmeniz gerekecektir (yol çalışması sebebiyle direk oradan giriş var) Tabelayı göreceksiniz zaten. Aksi halde soldaki yola girdiğinizde (bakırköye gidiş yolu) düz gidip bir- iki km sonrasındaki göbekten u dönüş yapabilirsiniz. VAls cafenin altında Palestra Spor salonunun tabelası var göreceksiniz.. Önemli: Ataköy’ün en güzel mekanlarından bir tanesi olan Vals cafe’de açık büfe sınırsız brunch menüsüyle ve en önemlisi Club VWTURK ailesiyle birlikte muhteşem saatler yaşamak için tek yapmanız gereken forumyönetimi@vwturk.com adresine isim, soyisim, nick ve telefon bilgilerinizin bulunduğu, ayrıca toplam kaç kişi geleceğinizi belirten "Brunch" başlıklı bir e-mail veya pm göndermeniz yada bu işlemi 0536 722 47 36 (Altuğ - ademirden) numaralı telefonu arayarak yada sms göndererek gerçekleştirmeniz yeterlidir. Tabii ki bir de 16 Mart günü buluşma noktalarımızdan birisinde bulunmanız gerekiyor. Buluşma Noktaları ve Saatleri; Avrupa 1: Buluşma Yeri: Cevizlibağ - Autoshop (Cevizlibağa sağdan çıkın Citroen bayinin yanında autoshop' un önü) Buluşma Saati: 10:00 Hareket Saati: 10.15 Konvoy Sorumlusu: OKAN YAVUZ (hilside) 0544 488 46 97 Avrupa 2: Buluşma Yeri: Levent - MetroCity önü Buluşma Saati: 9:45 Hareket Saati: 10.00 Konvoy Sorumlusu: OKAN YAVUZ (hilside) 0544 488 46 97 Anadolu: Buluşma Yeri: İçerenköy Carrefour Otoparkı Bulşma Saati: 09:30 Hareket Saati: 09:45 Konvoy Sorumlusu: Altuğ Demirden (ademirden) 536 722 47 36 Yol boyunca Club VWTURK Kurallarının 13. maddesine herkesin özen göstermesini önemle rica ederiz! VWTURK'e yakışır güvenli ve örnek konvoylar oluşturacağımızdan şüphemiz yok. Kendisini ve başkalarını tehlikeye sokacak şekilde araç kullananlara her zamanki gibi cezai yaptırım uygulanacaktır. Bkz Madde 13 NOT: Brunch sonrasında yapılacak aktivite için önerilerilerinizi bekleriz. Ne yapmak istersiniz? (Ya da brunch günü hepberaber karar verebiliriz) Tüm Club VWTURK Ailesinin ve yakınlarının bu muhteşem günde yanımızda olmalarını şiddetle öneriyor & can-ı gönülden arzu ediyoruz! ![]() Saygı ve sevgilerimizle, Club VWTURK Forum Yönetimi |
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Mehmet Muratcan Karabıyık Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
allah kısmet ederse gelebılcem
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Olmadi,olmadi,olmadi....Sadece 1hafta daha beklemeliydiniz
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: murat 1903 Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Sportline |
off gelmek ıstıyorum ama daha once hıcbır aktıvıteye katılmadım kımseyı tanımıyorum umarım bana ozel ılgı gosterılır gelırsem
![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Türkay YILDIZ Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
kısmetse dıyelım ama malesef zor gıbı duruyor....
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Muhtemelen ordayım.. Aktivite manyağı olmak istiyoruz
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Adnan Sabahoğlu Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Çiftçi :)) Lokasyon: Hatay [ 31 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Çok hoş olacağı kesin...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: ZAFER AYDOĞAN Yaş: 44 Cinsiyet: Bay Meslek: SİGORTA EKSPERİ Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.6 Trendline |
Beklenen etkinlik
Tüm arkadaşları özlemiştim Umarım görüşürüz ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
Kuşlar buluşma olduğunu söledi.
![]() Kısmetse istanbul dışında olmazsam, kesinlikle gelirim. ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
1 hatfa sonra olsa süper olurdu...bizde ankaradan katılırdık...
aktivite olarak önerim... bowling olabilir... heyecan hareket olsun derseniz paintball olabilir ama lütfen tedbir alın...kas maskesi eldiven fanila bere anestezik krem buz kompres yara bandı... ![]() nefes alalım gürültü patırtı olmasın biraz yürüyüş iyi gelir derseniz büyük adaya bir gezinti olabilir...aya yorgiye bir çıkış nefes açar... bir ankaralı olarak aklıma gelenler bunlar... ama bana kalsa ortaköyde cafeye oturup çayın nargilenin gözüne vururdum...okey yada tavla partisi düzenler birinciye ufak bir ödül verirdim.. |
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kadir OK Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
ben gelirim +1 olarak
![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: medet yakup medet yakup Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Goal |
gelmeyi düşünüyorum ....ilk oacak ama umarım ii geçer.. |
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Duhan Sümer Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Highline |
uçuşum var |
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Kanka geldigimde ucusum var dinlemem ona gore
![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|