|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#16 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: emre şarlı Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
gelicem abicim korhan alırsa tabii
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Aykut Aydın Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Cevap veriyorum
Evet geliyorum ![]() Şansa bak evimin önünde buluşma yapılıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Kara Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Merhaba arkadaslar, abilerim.
Bulusmadan haberim yoktu sagolsun Murat kardesim soyledi topigi yeni gordum.Vw bulusmalarina her zaman gelmek isterim kacirmakta istemem ama bu sefer sanirim gelemeyecegim.Son sinif olmamdan dolayi staj+kpss bu yilimi tamamen mahvetmis bulunuyor ![]() Insallah bende katilirim ama zor gibi gorunuyor.Gelemezsemde sizlere iyi eglenceler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: coşkun akça Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk1 |
Yekta abi 15 martta dayımın açılışı var ve bi ihtimal bende antalyadayım.. gelirsem mutlaka bulusmanıza katılıcam ;)
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#23 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YUSUF UÇAR Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
hadi bakalım benide yazın listeye
gelirim büyük ihtimalle yekta abi davet etmedi ama murat durutmuyo gel diye![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SERKAN YURDAKUL Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
Allahın izni ile pazara bende aranıza katılacağım ordayım
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
Onur verirsiniz.Listeye ekledim.
![]() Bu arada Deniz YENİ (recerant) ile Meşhur Kırmızı Golf II GTI sahibi Cenk (GTII) nerelerde yahu...Muhtemelen konudan haberleri yok tanıyan arkadaşlar ulaşırlarsa geleceklerinden eminim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Kara Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Bir aksilik cikmazsa Muratla beraber bende geliyorum insallah.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
ders yoğunluğu nedeni ile siteye giremeyen emre kardeşimde benimle beraber gelecek . birde bi arkadaşımız daha var bizimle gelecek olan . onuda listeye ekleyelim yekta abi .
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|