|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
24 Şubat Ankara buluşması videosu & yorumları
Uykusundan bile fedakarlık edip videoyu hazırlayan ozturk_06 nickli Emrecan kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca buluşmaya katılan düm dostlarımızada ayrıca teşekkür ederim çok güzeldi. Nice buluşmalara. İyi seyirler dostlar. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m0bPtWca4VU Yorumları alalım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Kardeşim teşekkür ederim
.Değerli Dostlar gecikme için özür dilerim elimden geleni yaptım 6. kez yaptıktan sonra mutlu sona ulaştım ![]() Herkese iyi seyirler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hüsnü Güven Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yapı Malzemeleri Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
Maşallah ya konvoyunuz çok güzel olmuş valla .Bir an için hiç bitmeyecek sandım
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Klübümüze yakışır bir buluşma olmuş. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
Bide birazda titretmişim kamerayı o da soğuktan kısmi yüz felci geçirdiğimden ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Emrecan eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Valla ne yalan söyleyeyim Emrecan benimde çok hoşuma gitti. Ama aracımla ilgili birşey yazmak istemedim ayıp olmasın diye ama şimdi tutamadım kendimi. Sağolasın
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: yunus emre simsek Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Eskişehir [ 26 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.8 Signo |
arjkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuştu emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim can aragazı çağdaşa bulaştırdık artık gerisi senin
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Emrecan, ellerine sağlık kardeşim. Gerçekten harika olmuş
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ellerine sağlık dostum....
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Rica ederim Abi sağol
![]() Sağol Dostum ![]() Alıntı:
kalabalıktık baya |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: MEDU Yurtdışı Eğitim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: ===Audi=== |
Daha seyretmedim, tam yuklesin açıcam
![]() Bi kurban mi kessek napsak Emrecan, cok sancılı oldu bu iş ![]() Ellerine saglık ;) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Emrecan eline sağlık bir videomuz daha kayıtlara girdi inşallah daha bir sürü video çekeriz
Osman Abi video yu izlerken dikkatimi çekti de poaintball da seni kafandan vurmuştum ya saçların turuncu olmuş, açmış be abi seni turuncu ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
süper...ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() Birde video yüklemek uzun sürüyor gece 12 geçiyordu hala yükleniyordu bende bilgisayarı açık bırakıp girdim yatağa sabah işe kalktığımda kapattım. ![]() Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|