|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#46 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Alıntı:
Afiyet olsun ben hafta içi gelecek olan bir arkadaşıma kömür sparişi verdim. Bitince haber dar edersin getiririm bi parti daha. |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Serhan Silkin Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Tekeri yarılan arkadaşa geçmiş olsun...
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
Alıntı:
beraber takılırdık.... |
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kürşat Doruk Erdağı Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 |
Alıntı:
Sorma abi körpecik ciğerleri bu yaşta nargileye mahkum ettim zaten... evde 4 tane takım oldu.. Utanmasam evi cafe'ye çeviricem... Ev zahmetli olduğundan dışarda içiyorum çoğu zaman... Ama dün itibari ile aldıı 4. nargile takımı mükemmel onu bırakıp dışarda içermiyim bilmiyorum... |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: tuba dilmaç tuba dilmaç Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: grafiker Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
çok güzel bi buluşma olmuş aklım kaldı walla
emre gece mangal partisininde fotolarını koysaydın keşke![]() |
|
|
|
|
|
#53 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kürşat Doruk Erdağı Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
bende de 2 takım var
![]() hımmmm bir daha ki toplantıya nargileyi de ekleyelim hehheeee |
|
|
|
|
|
#55 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İngilizce Öğretmeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: selman küçükfındık Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Konya [ 42 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
çok güzel bi organizasyon olmuş resimlerden gördüğüm kadarıyla emeği geçen hekesin ellerine sağlık ankarda yapılan bi oraganizasyona katılmayı çok istiyorum malüm konyaya yakın
kısmet bakalım |
|
|
|
|
|
#57 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ... .... Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 T |
emegi gecen herkese teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert Ozdal Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf GT |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: yunus emre simsek Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Eskişehir [ 26 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.8 Signo |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İngilizce Öğretmeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
bu arada buluşmada emegi geçen herkese teşekkür ederim..
istanbuldan kalkıp gelmeme degdi gerçektende anıl onur ve ben ist' u en iyi şekilde temsil ettik geldik ![]() ayrıca beni 1 gün eskişehir 2 gün ank'daki evinde misafir eden mayham (emre)kardeşimi öpüyorumm + ank'da hemen hemen tüm zamanımızı beraber geçirdigim can ve çagdaş'a cok teşekkür ediyorum cok iyi agırladılar bizi (recep ivedik'e bilem gittik ) cemmmmm sanada teşekkür ediyim hadi barbekü gecesi süt'üme su ekledigin için ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|