|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
***24 Şubat 2008 ANKARA Buluşması Fotoğrafları ve Yorumları***
Arkadaşlar Can ile yaptığım görüşmelerden,buluşmanın çok iyi geçtiğini,ve herkesin fazlaca eğlendiğini duydum..Daha sonra fotoğraflara da bakınca,gerçekten çok güzel bir ortam oluştuğunu görmüş oldum..
Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İşim nedeniyle katılamadım ve ortamı görünce gerçekten,katılabilmiş olmayı çok istedim.Bir daha ki,başka güzel buluşmalarda beraber olmayı umuyorum.. Son olarak da,gerek bu organizasyonun baştan beri planlanmasında, gerekse sorunsuz ve güzel bir şekilde sonlandırılmasında emeği geçen Can`a (canyildiz), tüm yaptıklarından dolayı çok teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Buluşmamızda yer alan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Gerçekten harika bir buluşma oldu uzunnn bekleyişimize değdi.Turgay Abi gözler seni aradı hakkını yemeyelim
Şimdilik cep tel. çektiğim birkaç fotoğrafı ekliyorum şuanda konvoyumuza ait video da yol da hazırlamaktayım.Herkese tekrar teşekkür ederiz özellikle de çok emeği geçen Can Abiye.Ayrıca İstanbuldan aramıza katılan Onur Becerik ve Anıl Karakaya'ya teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Serhan Silkin Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
gerçekten güzzel bir gündü bizde çekecektik video ama ne biliyim ben kameranın şarzı yokmuş
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Çağdaş Gürel Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Trendline |
paintballa katılamadım ama gerçekten güzel bir buluşmaydı. kayseriden cem, istanbuldan onur, anıl, mehmet, eskişehirden emreye bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürler. ayrıca can abiye sticker için ayrıca teşekkürler. ben de birazdan telimdeki resimleri eklicem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Rica ederim, ne demek. Hep birlikte gezdik, dolaştık, eğlendik. Ben de benden organizasyon boyunca yardımlarını esirgemeyen Can(dark) ve Osman(oskap) arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Adnan Sabahoğlu Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Çiftçi :)) Lokasyon: Hatay [ 31 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Epey de katılım olmuş, tebrik ederim.
Resimler de çok güzel olmuş. Dikkatimi çeken tek şey, araçların üzerinde hiç forum stickerleri göremedim?? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Çağdaş Gürel Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Trendline |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
peugeot çıkarması olmuş sanki
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
bir kısmımız daha bugün sticker aldığı için yapıştıramadık. sonraki buluşmalarda muhakkak göreceksiniz. ben bugün buluşmadan sonra yapıştırdım stickerımı
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Metin ÇULHA Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: 657' ye tabi devlet memuru Lokasyon: Bursa [ 16 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gökhan SARAÇOĞLU Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilişim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
can abi bu güsel bulusma için,verdiğin emekler ve sticker için tekrardan bir kez daha teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: cemal Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: emekli adayı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Comfortline |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|