|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#46 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
en güzeli bu oldu
![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Hadi bakalım hayırlısı. Biz hep varız..
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: MEDU Yurtdışı Eğitim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: ===Audi=== |
Ajandamı ayarladım
Turgay senin arabanın fotoları yok mu yaw baska? aradım bulamadım ? ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Hadi hayırlı olsun kaçırmaktan korkuyordum
![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Serhan Silkin Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
gelmeye çalışacağım 24 ü ise ;)
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Hüseyin Delialioğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk3 |
24 şubat çok iyi bir tarih bol bol zaman var bu arada bende yeni aracıma biraz bakım yaptırmış olurum ve güzel bir mk3 ile karşınıza çıkarım. bu arada uygun mk3 aksesuarları nereden bulabilirim fikri olan varmı_?
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gani Karagöz Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
Ankara'da Mk3 daha bulduk demek
Sivas'tan selam yola devam arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sadettin özcan Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: tekstil & inşaat&otomotiv Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 |
buluşmanın ertelenmesi gerçekten çok iyi olmuş arkadaşlar....aranıza katılalı daha 48 saati doldurmadı bile
bu kadar ani bi buluşma kararı işin açığı üzmüştü benide başka planlarım vardı ama konunun ilerleyen sayfalarında buluşmanın ertelendiğini görmek harbiden şu anda yüzümü güldürdü hehehe sizlerle yeni tanışacağım inşallah.... siyah renkte VW BORAdan meydana gelen böcüğümle aranızda olacağım ![]() hepinizle görüşmek üzere..... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Hüseyin Delialioğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Muhasebe Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk3 |
a.selam arkadaşım mk3 ün resimlerde güzel duruyor. bu arabanın bu kadar keyifli olduğunu bilmiyordum. görüşmek dileği ile
![]() |
|
|
|
|
|
#55 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gani Karagöz Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Çağdaş Gürel Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 Trendline |
24 ü olması çok ii olmuş. ben de varım o zmn
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Oooo anladığım kadarıyla iyi olmuş bu karar
Herkes geliyor gibi, hadi bakalım hayırlısı... |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kıvanç Kutoğlu Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk4 |
hıh şimdide ben yokum:/
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|