|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
*** 24 Şubat 2008 ANKARA Buluşması***
...Türkiye’nin en büyük, en sağlam, en kaliteli ve en güzel Volkswagen Grup (VW, Audi, Seat, Skoda) otomobil tutkunları topluluğu Club VWTURK Ankara`da tekrar sizlerle...
Uzun sayılabilecek bir aradan sonra, Ankaralı dostlarımızın "buluşma ayaklanmasına" beş kala yeniden bir araya geliyoruz. Eski dostlarla özlem büyüdü,yeni dostlarla da tanışma zamanı geldi çattı. İş durumumdan dolayı Ankara`da değilim. Buluşmaya katılmaya çalışacağım,ancak katılamasam da Can Yıldız (canyildiz) benim görevime vekalet ederek, güzel bir buluşma geçirebilmemiz için elinden geleni yapacak. Kendisi ayrıca, buluşma organizasyonunun yapılmasında çok fazla emek harcamıştır.Kendisine burda tekrar teşekkür etmek istiyorum.. Veee gelelim buluşmamıza. Aradan geçen zamanın uzun olmasından, bu buluşmamızı uzun ve olabildiğince güzel yapmaya çalıştık..Programımız ise şu şekilde.. 3 şubat pazar günü, saat 10.30`da her zaman ki buluşma yerimiz olan, Konya yolu üzerindeki Shell benzin istasyonunda (Konya Devlet yolunda, Konya istikametinde giderken, Doğuş Oto`nun karşı çaprazında. İçinde küçük bir Peugeot bayi var.) buluşuyoruz. Buluşmaya katılacak arkadaşlarımızın tamamlanmasının ardından, ilk buluşma mekanımız olan "Ankara Barosu"nun Gölbaşı Sosyal Tesisleri`ne hareket ediyoruz. Buradaki güzel brunch sırasında, karnımızı güzel yiyeceklerle, hafızalrımızı da sohbetlerimizdeki güzel anılarla dolduruyoruz Sosyal tesislerdeki güzel vakitlerin ardından, saat 13.00 civarında tesisi ve harika Mogan manzarasını bırakarak,ikinci buluşma mekanımıza hareket ediyoruz.Bu yer de,brunchta dayanamayıp yediğimiz leziz yemekleri eritmek için harika bir mekan; "Paintsign Paintball" "Yollarda değil,pistlerde yarış!" mantığını savunan topluluğumuz,"Sokaklarda değil,siperlerde savaş!" kavramını da benimseyerek,Paintsign Paintball`da kıyasıya bir mücadeleye girişiyor! Oluşturulacak takımlar arasında yapılacak kıyasıya mücadelenin ardından, birinci gelecek takım üyelerine ödül olarak birer Golf V GTI verilmese de, tebrik edilecektir! Paintball maçının ardından, maçla ilgili kritikler,gelecek maç için yeni taktikler yapılacak ve bire buluşmanın daha sonuna gelinecek.. NOT-1 : Kahvaltımız açık büfe olacak. Menüsü ziyadesiyle zengin; Omlet Sigara böreği Sosis tava Patates kızartması Peynir – 5 çeşit Zeytin – 3 çeşit Reçel – 3 çeşit Mezeler – Zeytinyağlılar;enginar,yaprak sarma Poğaça – 4 çeşit Ekmek – 3 çeşit Cornflakes – 3 çeşit Tavuk/et/sosis salatası Meyve suları Bu menüyü kapsayan brunch ücreti 15 ytl olacak. NOT-2 : Paintball ücreti de 20 ytl olacak arkadaşlar. Bu fiyatın içine de bir Powerade + bir sıcak içecek + 100 boya topu dahil olacak.Ekstra boya topu, ekstra ücrete tabi olacak. Levye ve çakılar da dahil değil bu fiyata ayrıca ![]() Arkadaşlar buluşma günü ve daha öncesi, her türlü sorularınız ve iletişim için; Can (canyildiz) : 0532 471 64 39 Turgay (scooby) : 0532 324 06 74 Evet arkadaşlar, tüm Ankaralı dostlarımızı bu güzel buluşmaya bekliyoruz.. Arkadaşlar konuyu açtığımızdan beri, takip ediyoruz gelişmeleri. Ancak,son buluşmanın üzerinden biraz fazla zaman geçmesinden dolayı,bu buluşmamızı en kısa sürede yapma niyetindeydik.Ne yazık ki,bu zaman üniversitelerin sömestr tatillerine denk geldi.Ayrıca bizlerin de istediği kadar önceden haber veremedik.Sonuç olarak,bu nedenler ve ortaya çıkan durumdan ötürü,buluşmamızı başka bir tarihe erteliyoruz. Yeni buluşma tarihimiz; 24 Şubat 2008 Daha fazla zaman kazanabilmek ve bizim tarafımızdaki birkaç işten dolayı 3 hafta ertelemeyi uygun gördük.Yeni tarihimiz budur arkadaşlar.Organizasyon programamızda herhangi bir değişiklik olmayacak.Sadece tarihimiz değişmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: MEDU Yurtdışı Eğitim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: ===Audi=== |
Slm
![]() Bence bu buluşma işlemleri biraz hatalı oluyor.. Yani 3-5 gün kala pat diye buluşma düzenleniyor.. Bunun en azından bir 20 gun kadar önceden topicini açıp, bu surede insanların hazırlanmasına fırsat vermek gerekli diye düşünüyorum.. ? Tabi bu benm görüşüm ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: MEDU Yurtdışı Eğitim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: ===Audi=== |
Malesef ben haftaya planımı daha önceden yaptıgım için katılamıyorum..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Burak Sakallı Burak Sakallı Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Endüstri Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
inş katılacağım vw ci dostlarımızı tanıyalım di mi artık
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
Tüm Clubvwturk dostları ve Turgay'cığım adına çok sevindim...
Şunu çok iyi biliyorum kii bu clubteki dostların buluşması için yapılan her Aktivitenin tadı damakta kalacak kadar güzle oluyor ( Bunu bizzat kendimden biliyorum ![]() )Ankaralı ve yakın çevreden katılacak dostların çok eğleneceklerine eminim Şimdiden tüm Clubvwturk dostlarının gazası mübarek olsun Unutmayın kii katılım ne kadar çok olursa Eğlencenin dozuda kadar fazla olacaktır... HAYDİ ANKARA 24 ŞUBAT'TA BULUŞMAYA Konu uyguntin tarafından (01-02-08 Saat 18:05 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Tarih değişikliği... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Murat ÖZKAN Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
ahhh ahhhh asker olmasam koşa koşa gelecem wallaaaa
benim yerime de gezin dolaşın arkadaşlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Hala cok ani bir karar oldugu kanısındayım
En azından ayarlanmak icin 2 hafta verebilseydiniz keşke.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Sertaç,
Çok haklısın kardeşim. Biz de çok daha önceden haber vermek niyetindeydik ama maalesef iki mekanı birden organize edip, uygun zamanları ayarlayıp görüşmeleri yapmak biraz zaman alıyor. O arada da emin olmadan topic açmak istemedik. Katılamayacak olmana çok üzüldüm ama umarım programında değişiklik yapma şansın olur da sen de aramızda olursun. Ben çok eğleneceğimizden ve gelmeyenlerin yine pişman olacağını biliyorum ![]() Sevgiler, Can... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Teknik Sorumlu
Üye Bilgileri
İsim: Can YILDIZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Çevre Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
Cümlem devril olmuş:
"Ben çok eğleneceğimizden ve gelmeyenlerin yine pişman olacağını biliyorum" yerine "Ben çok eğleneceğimizi ve gelmeyenlerin yine pişman olacağını biliyorum" olacaktı ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
WAllahi ben de üzüldüm ama yeni evli bir arkadasımın evine güle güle oturuna gidecegiz, o yuzden erteleme şansım olmayacak malesef..
tanışmayı cok istiyordum yüzyüze de ankaralı uyelerimizle ( 2-3 kişi ile tanısıp görüştügüm oldu ama gene de ) ve paintball u da ce,ok severim ama malesef Org. konusunnda da dediginiz dogru tabiki kolay bir iş degil, ama gene de en az 2 hafta verilirse katılım cok daha yuksek olaiblir, birdahaki sefere inaşallah.. Güzel Fotoları bekliyor olacagız bu durumda ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
hayırlı uğurlu olsun....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ayrılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Orçun Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Şansa bakın, Sertaç abide bilir görüştüğümüzde buluşalım artık falan demiştim ama o tarihte İstanbuldayım..
Bencede biraz daha erkenden haber verilmeliydi. Katılanlara şimdiden iyi eğlenceler dileyelim.. Bidahaki sefere artık.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
3 Şubatta görüşmek üzere
![]() Saygılar, sevgiler sizi sezen Emrecan ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|