|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Umut BURSA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Yüksek Mühendisi Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
21 Mayıs 2006 - İzmir Buluşması
Arkadaşlar memcoo İzmir'de. Hazır yönetimden 3 kişiyken Pazar günü bir buluşalım dedik. 15:00 gibi buluşmayı düşünüyoruz Park Bornovada.
Sizleri de bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: metin şahan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Müzik Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Kan Grubunuz Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
konustuk zaten abi.ben + jess ordayz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yaş: 25 Cinsiyet: Meslek: Lokasyon: Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
Nası nisan oluyo ya mayısta degilmiyiz
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Umut BURSA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Yüksek Mühendisi Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Alıntı:
. Nisan Mayıs bizim için hepsi bir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
ewet arkadaslar yine hiç üşenmedim taaaa..... bileciklerden kalkıp izmire geldim
![]() katılım yine yuksek olmasını umudediorum... nekadar cok kişi gelirse okadar fazla kişiyle tanısabilir konusabilirim... hadi izmir uyumaaaa... ben de burdayım hawa gusel insannar gusel..! daa ne istiosunuz :![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: metin şahan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Müzik Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Kan Grubunuz Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ee bide kizlar war hehehehe
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
sen onnarıda getir... üzülme sıkılmazlar
hiç aklın kalmasın ben yakiinen ilgilenirim gusellerse ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Nuri Söylemezoğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
toplada gel yapalım arkadaslar sorun olursa bana ulsın 05055177562
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
Evet yeni geldim buluşmadan. Gelen herkese teşekkür ederiz. En kısa sürede fotoğrafları da siteye koyucam.
Bu arada 36,5 dereceydi hava sıcaklığı. Zor koşullar altında buluştuk ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
anam anam anammmm ölüyom yawww bu ne scakti bide yorgunluk ve uykusuzluk...ama yinede öyle sıcak insanlarin ynnda olmk cok guseldi...bende hersey icin cok tesekkur ediorum..sizleri tanidigim icin mutluyum....
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Nuri Söylemezoğlu Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
bulusmadan 1 gun once hbr verilmesine ragmen 5 araba 8-10 kisiydik gelen arkadaslara cok tesekkurler.bu arada bi cupra r 2tane passat 2tanede poloyduk
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
cok gusel bi bulusmaydı.. cok gusel insannarla tanıstım! gelen herkese sonsuz tesekkurler edıorum...
öncelikle bi alısweriş merkezının otoparkında bulustuk.. orda biras takıldık snra da baska bi yere gittik sohbet ettik bişiler içtik cok sıcaktıda walla kusura bakmayın yerlerin isimlerini bilmediim için yazamıorum.. malum ilk defa gittiim yerlerdi 2.-3. seferde ben gotururum sizi ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
hepberaber..
![]() vwturk izmir (yuzde 25i hehehe) ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
yaw koyamiom baska resm pc kafai yedi...
kardesim alsvers merkezi PARK BORNOVA,oteki yer ise hehe oranin adinida bn unuttum...... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
şşşt... len metoo... metin abi ne dedi.. masanın ustundekileri kaldırcaktık hani..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|