|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
| VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#16 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
son gelişme bi arkadaşım daha geliyo . eğer o gün işleri yoğun olmazsa . zaten sitemize üye oldu . aktivasyon bekliyo . kendiside yazacaktır zaten ...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gaziantep İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: M. Bilal BİLGİÇ Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci Servisçiliği Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
Yekta'cığım hayırlı uğurlu olsun GAZANIZ MÜBAREK OLSUN (metin abi de ilk buluşma yapmaya karar verdiğimiz de bana böyle demişti.
vay bee ilk günlerim aklıma geldii ![]() sana şunu söylemek istiyorum bu ilk buluşmanın tadı bambaşka o sanal ortamda tanıdığın ve mantığın her ne kadar bunlar gerçek insanlar dese de senin gözünde sadece sanal olan insanlar bir bir önüne çıktıktan ve her birinin içindeki o ışığı gördüğün zaman ne yapacağını şaşıracaksın oturup sevinçten ağlasam mı dersin yoksam mutluluktan uçsam mıı yaa duygulandım gene Ama inan Antalya adına ve oradaki dostları toplamana çok sevindim tekrardan hayırlı uğurlu olsun.. hee bi de şunu söyliiiim BÜYÜK İHTİMALLE SİZDE DE BAĞIMLILIK YAPACAKTIR. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Yekta ve Murat abimin oldugu bu bulusma kacmaz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Gelmeyi cok isterdim ama malesef mumkun degil
![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Diyelim tabiki
Donunce TR'ye sehir sehir gezmeye devam![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
abi ben havaalanından alırım siz merak etmeyin
... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Site bana sponsor olsun geleyim
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
valla o zaman bende bi gt golf mü desem acaba
... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|