|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
::::::Antalya' da Buluşalım::::::
Değerli arkadaşlar,
Bölgemizdeki üyelerimizden gelen ısrarlı talepler üzerine 1.Antalya Buluşmamızı tertiplemeyi düşünüyoruz… Ülkemizin yaşadığı soğuk kış günlerine nispet yapalım mı ne dersiniz?? Buluşmamıza tüm clubvwturk üyelerini bekliyoruz… Bu vesile ile hem tanışıp kaynaşma hemde diğer İllerimizde ikamet eden üyelerimizi clubvwturk aracılığı ile Antalya’ nın güneşi ile ısıtmayı planlıyoruz… Buluşmamız için aklımızdan geçen birkaç proje var ancak, ilk buluşmamızı yapacağımızı göz önünde bulundurduğumuzda daha çok tanışma ve kaynaşmaya yönelik olması taraftarı olduğumuzu belirtmek isteriz… Dolayısıyla buluşmanın içeriği, yeri, tarihi ve saati gibi hususlar bu başlık altında toplanacak olan arkadaşlarımızın fikir ve önerileri ile netleşecektir… Şimdi sizlerden, en kısa zamanda yapmayı arzu ettiğimiz buluşmamıza katılım sağlayıp sağlayamayacağınızı bildirmenizi rica ediyoruz… Açtığımız konunun fazla yer kaplamaması ve çeşitli sorunlara meydan vermemesi sebebiyle; Adınız-Soyadınız: Nick’ iniz: Kaç kişi ile katılacağınız: Önerileriniz : V.b. gibi Kısa ama öz bilgilerinize ihtiyaç duymaktayız…İlk Listeyi ek’ te sunuyoruz…Buna benzer şekilde bize ileteceğiniz bilgiler ile listemiz düzenli olarak tarafımızca güncellenecektir… Ayrıca Her türlü soru ve önerileriniz için iletişim numaralarımızı aşağıda sunuyoruz… Başta göstermiş oldukları ilgi ve tarafımıza güvenerek verdikleri yetkiden dolayı clubvwturk.com’ un değerli yönetim kadrosuna, sonrasında ise katılmayı planlayan siz işvekâr üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz… ![]() İletişim Bilgileri 0-505-355 45 11 0-539-282 07 77 0-242-814 53 43 yektaozer@hotmail.com KATILIM LİSTESİ 1-Yekta ÖZER (ADANOS) 2-A.Murat SUNAR (watchword) 3-Emre YALÇINDAĞ (und_emre) 4-Halil KARA (Ebu Zer Gifari) 5-Yusuf UÇAR (bLaCk_CaDDy) 6-Murat YALNIZOĞLU (MEGATRON) 7-Deniz YENİ (racerant) 8-İsmail Çelik (Polo-Henüz üyemiz değil) 9-Erkan ÇALIK (Golf-Henüz üyemiz değil) 10-Cenk (Golf-Henüz üyemiz değil) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
yekta abicim öncelikle şunu söylemek istiyorum . ilk buluşma yapacak olduğumuzdan dolayı ; çok fazla aktivite ' den ziyade birbirimizi tanıma , yapabileceklerimiz , bilgi alış - verişi gibi konular üzerinde konuşmak ve tartışmak bence en doğrusu . fikir ve önerilerimiz kendi adıma söylemek istiyorum o kadar çokki , bu gibi faktörleride ilk buluşmamızda dile getirip tüm bölge üyeleri ile paylaşmak isterim . bence öğle vakitlerinde , arabalarımız ve bizim bi arada olabileceğimiz , sakin bi mekanda buluşma en uygunu . yer ve tarih olarak bi öneri verecek olursak ise hem daha fazla üyelerimizin görmesi ve duyulması için 27 ocak 2008 pazar günü saat 14 ' de konyaaltı turkish cafe benim fikrim . hemde pazar günü olması çalışan üyelerimiz içinde uygun bi zaman olabilecek kanatindeyim ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.murat sunar Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
KATILIM LİSTESİ
1-Yekta ÖZER (ADANOS) 2-A.Murat SUNAR (watchword) - Emre YALÇINDAĞ (und_emre) [ emre kardeşimin ehliyeti olmaması sebebi ile benim arabam ile gelecektir . ve yanımda buluşmaya katılmak üzere şimdilik + 2 arkadaşım olacak ] 3-Halil KARA (Ebu Zer Gifari) 4-Yusuf UÇAR (bLaCk_CaDDy) 5-Murat YALNIZOĞLU (MATADRON) 6- ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Yekta ÖZER Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Antalya [ 7 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Murat' cım öncelikle üyelerimize duyuruyu alabilmeleri için zaman tanıyalım..
Daha sonra seninde belirttiğin tarih ön plana çıkarsa ona göre bir hareket tarzı belirleriz... ![]() Ayrıca tekrar liste yapmamıza gerek yok...Katılacak olan arkadaşlar okey' ledikçe ben listeyi güncelleyecem.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Uğur KURT Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Fotoğrafçılık Lokasyon: Samsun [ 55 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Murat tebrik ediyorum naptın ettin Herkezi toparlamayı başardın
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: emre yalçındağ yalçındağ Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Skoda Model: Octavia Elegance Plus |
evet tarih çok iyi arkadaşlar katılım bekliyoruz lütfen biz burdurda olmamıza rağmen katılıyoruz sizde lütfen katılın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
tamamdır yekta abicim . ben zaman konusundan dolayı 27 ocak demiştim zaten . tabi bu tarih , yer ve mekan şimdilik sadece bi öneri . hadi rastgele
.forever vwturk antalya ... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
teşekkürler abi saol . bu başarı hepimizin başarısı . sen bile taa ordan destek verdin bize . asıl biz sana teşekkür ederiz . ama abi ben sana inanıyorum . sende en kısa zamanda samsun üyelerini bi araya getireceksin . en kötü yazın senle bi buluşma yapıcaz zaten
. en mesafeli buluşma diye tek olucaz sen hiç merak etme ... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: emre yalçındağ yalçındağ Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Skoda Model: Octavia Elegance Plus |
yok vwtürk akdeniz
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: HASAN SOLAK Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Rüzgar Enerjisi Lokasyon: Çanakkale [ 17 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
Kız ArkadaşımLaa BirLikte İnceKum Beach'te Olucam katılabilirim sanırım,Ama Hatuna Sormam Lazım
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Konuyu fazla uzatmamak için kısa yazacağım; bu görevi üstlenmiş olan Yekta Kardeşim'e ve aktiviteye gerek fikirleri gerekse de katılımlarıyla destek veren/verecek olan tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum..
Hayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Antalya İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
yine bir dostluk örneği.....
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
Alıntı:
![]() Naçizane önerilerim.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|