|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
22 Aralık ANKARA Buluşması Fotoları
Arkadaşlar yaptığımız son mini-buluşmanın fotoğraflarını bu başlık altında toplayalım.Mini olmasına rağmen gayet sıcak ve güzel geçen buluşmamıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum tekrardan.Buyrun fotoğraflar;
İlk buluşmamız ve yine fotoğraf için rahat duramayışımız ![]() ![]() ![]() Tüm arabaları kadraja tek seferde sığdıramadık; 1. kare.. ![]() 2. kare.. ![]() Kadraja sığamamaya devam ![]() ![]() Akşam çıkışta ve hala tüm arabalar kadraja sığamıyor ![]() ![]() şimdi biraz sığabilmişiz.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gani Karagöz Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
Eline sağlık Turgay,keşke Can'ın arabasınıda ortaya koysaydık
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ... .... Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 T |
hakikaten can ın araba niye yok???
o kadar passatın içinden en güzel passat halbuki ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kürşat Doruk Erdağı Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 |
Ellerine sağlık Turgay Abi... Buluşma gibi fotoğraflarda dolu dolu ve güzel...
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kürşat Doruk Erdağı Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 |
Ali'nin passat da boş değil hani...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Osman KAPUSUZ Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Memurluk Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf TSI |
Turgay teşekkürler güzel resimler. Ben çok fazla kalamadım ama genede çok zevk aldım sizlerle birlikte olmaktan.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
Maşallah çok güzelmiş.
15 tatilde buluşma yap Turgay abi Ankara'ya gelcez artık sığamıyoruz Kayseri'ye. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertac Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: MEDU Yurtdışı Eğitim Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: ===Audi=== |
Slm
![]() Fotolar biraz daha buyuk olsaydı keşke ![]() Scooby, senin diskler büyük mü? bana mı öyle geldi? ya da jantlar kaç acaba? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: HASAN ERKİN Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: kaportacı Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 FSI Highline |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: okan Yavuz Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Cordoba Stella |
fotolara bakıorumda gercekten hos bi bulusma olsun darısı istanbuldakilerin basına
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Can Güven Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gani Karagöz Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MURAT CİNGÖZ Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
ya evimin dibinde olmuş buluşma haberim olmadı arkadaşlar üzüldüm yaa bi dahaki sefere inşallah sizlerle birlikte olurum
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mahmut YİĞİTBAŞI Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: O şimdi asker Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
süper olmuş turgay abi devamını bekliyoruz
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|