|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
23 Aralık Ürgüp buluşması Fotoğrafları ve Yorumları
Arkadaşlar gelen tüm dostlarımıza tek tek teşekkür ediyorum.Gelemeyen 7 arkadaş içinde inşallah başka zaman diyorum.
13 araba = 26 kişilik(sonradan eklenen dostlarla beraber) bir katılım oldu. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İnşallah güzel olmuştur. ![]() Fotoğraflar; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dağılmadan önceki son fotoğraflar. ![]() ![]() Buluşmada gözleri kamaştıran aracımız. ![]() ![]() ![]() ![]() TO BE CONTINUED ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: İsmail CeM öZeR Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: HASAN ERKİN Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: kaportacı Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 FSI Highline |
kardeşim eline sağlık çok güzel bi buluşmaydı katılan herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
valla güzel buluşma olmuş .. Cem 'in emegine sağlık..
Yalnız ben birşeye takıldım şu benim polodan olan arakdaş o bandı söksün ve alttaki ızgarayı da siyaha boyatsın...çok sırıtmış yanlış anlaşılmasın sadece kendi fikrim kötülemek amaçlı degil ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Fatih denizkıran Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
masallah çok güzel bir buluşma olmuş
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emrec@n ÖZTÜRK Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Yakında Asker Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Cem Kardeşimi tebrik ederim...
Maşallah çok güzel olmuşa benziyor demicem güzel olmuş güzel Burdan gelen arkadaşlara bende teşekkür etmek istiyorum Cem'in vermiş olduğu ilk sınavda yalnız bırakmadıkları için ![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ü. Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: ===Volkswagen=== |
mekan otantik,güzel bi aktivite olmuş
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ANIL KARAKAYA Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: HASAN ERKİN Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: kaportacı Lokasyon: Kayseri [ 38 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 FSI Highline |
buyrun beyler bunlarda benden
kayseriden gelen 3 araç ((resimleri ben çektiğim için benim araç yok ![]() ![]() http://img141.imageshack.us/img141/4926/s5000789kl5.jpg http://img84.imageshack.us/img84/8117/s5000790rf4.jpg http://img84.imageshack.us/img84/9066/s5000792hv3.jpg http://img84.imageshack.us/img84/6671/s5000793wr8.jpg |
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
tüh be yanlış olmuş resimler neyse ben cem'e yollayım o koysun resimleri
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
Yahu tam göz kırparken nasıl yakaladınız öyle
![]() ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Tayfun Kaymakcı Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Maşallah fotolardan da anlaşıldığı gibi gene süper bir buluşma olmuş.Nicelerine inşallah
![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
muratcan sen nerelerdesin o kadar fotoğraf çektin koy buraya
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|