|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
*** VWTURK.COM Birthday Party Volume IV *** Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkadaşlar, bu güzel gece hakkındaki tüm yorum ve fotoğraflarımızı bu başlık altında toplayalım...
Öncelikle aktivitemize renk ve heyecan katan sponsorlarımız Best Servis, Esse Grup, YED Tuning, X Car Link ve Tarabya Sonax'a teşekkür ederiz. Partimize ve "En Güzel VW Yarışması" nda katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyor ve medeni cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. "En Güzel VW Yarışması" Birincisi, Ersin Yılmaz (eyturbo); İkincisi Mehmet Ali Şen (malisen) ve üçüncüsü Gökhan Balcı (horbi53) 'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Umarız tüm gelen dostlarımız memnun kalmışlardır. Bu güzel ve anlamlı gecede aramızda bulunan ve bize destek olan herkese gönülden teşekkür ederiz! Nice mutlu senelere hep birlikte ![]() Saygı ve sevgilerimle, Onur Yılmaz Club VWTURK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Emre DEMİRCAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf GTI |
Arkadaşlar yine harika bir geceydi..
Gelen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu arada, yolda gelirken yaşadığımız konvoy telaşı, geldiğimizde ancan itibaren mecvut olan koşuşturmalar sebebiyle,tanışamadığımız konuşamadığımız arkadaşlar kusura bakmasınlar.. Bir dahaki sefer mutlaka telafi ederiz ![]() Yarışmada derece kazanan arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi yürekten kutluyorum, gerçekten arabaların hepsi belli bir sınırın üstündeydi, kaliteliydi... Mutlu Yıllar VWTURK! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
" Öncelik video olmak üzere acilen, çekilen herşeyi istiYORUZ "
Nice mutlu yıllara...... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: sedat Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: iç mimar (ögrenciyiz) Lokasyon: Kırşehir [ 40 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Transporter |
bencede bekliyoruz video ve resimleri!!!! gelmek isterdim ama gelemedik napalım saglık olsun diyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
Partiye sonradan katıldım. Güzel bir geceydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Wolkan çiçek Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: yedek parca aksesuar Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ah beeeee askerde olmasaydım kacırırmıydım yaaaa benn bu geceyiii
cok iyi biliyorumki harika bir geceydii oooofffffff yyyaaaaa ooofffffff kısmetse artık seneye ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Wolkan çiçek Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: yedek parca aksesuar Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
ah beeeee askerde olmasaydım kacırırmıydım yaaaa benn bu geceyiii
cok iyi biliyorumki harika bir geceydii oooofffffff yyyaaaaa ooofffffff kısmetse artık seneye [/quote] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: M.Oguzalp Tatoğlu Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: Spor Salonu İşletmecisi:) Lokasyon: Rize [ 53 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: *Volkswagen |
yarışmada dereceye giren veya girmeyen abilerimi kutluyorum.parytnin nasıl geçtiğini hepimiz biliyoruz
bu geceyi düzenleyen yönetici abilerimi canı gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İngilizce Öğretmeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
tek kelimeyle süper bir geceydi:=) cok eglendik, eskişehirden gelen cansın,emre; istanbuldan borax(onur),ile brb cok eglendik biz...öncesiyle sonrasıyla doyumsuz bir akşamdı.şimdide ataşehirde bir börekçide kahvaltı yaptık ve cansın la emreyi eskişehire dogru yolculadım,yolları acık olsun
resim video cok cıkar hepimiz doluyuz maşallah![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MEHMET AYTAR MEHMET AYTAR Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: İngilizce Öğretmeni Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ayşe şenlik Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ayşe şenlik Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: Öğretmen Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
ilk resimler bendendi hadi bakalım devamı....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
Bir tane bile fotograf cek(e)medim...
Her zamanki gibiydi...Yeni arkadaşlarla tanışmak,eskilerle hasret gidermek... Emeği geçenlere teşekkür ederimn.Nice yıllara vwtürk. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: M.Oguzalp Tatoğlu Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: Spor Salonu İşletmecisi:) Lokasyon: Rize [ 53 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: *Volkswagen |
ewt ilk fotoları gördük devamını bekliyoruzzzzzz
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
bende atarım pc ye atacam birazdan resimleri
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|