|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
29 Eylül 2007 Cumartesi - Club VWTURK İftar Yemeği Yorum ve Fotoğrafları
Değerli Dostlar;
Yine hoş bir VWTURK aktivitesi daha güzellikleriyle anılarımıza katıldı.. İftar yemeğimiz, Sizlerin değerli katılımlarıyla çok güzel bir havada geçti. Yemeklerin ve en önemlisi VWTURK Ailesi olarak yapılan hoş sohbetlerin de tadı damağımızda kaldı. Bu güzel aktivitemize katılan tüm VWTURK dostlarına teşekkür ederim. Tertip düzen açısından yorum ve fotoğraflarımızı yine bu başlık altında toplamamızı rica ediyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraflar için Robin'e teşekkürler ![]() Saygı ve sevgilerimle, Onur Yılmaz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: İbrahim YILDIRIM Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
evet resimler nerde görelim bakalımm
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Salim Şişman Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Network Mühendisi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
Onur başkanım vardiyayı değiştiremedik gelemedik
![]() neyse sağlık olsunn umarım bir dahaki muhteşem aktiviteye inşAllah ![]() Arappp\Salim VWTURK.COM Ayrıcalıklar Dünyası!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Kara Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Masallah eminim ki cok guzel bir bulusma olmustur.Ah iste arada 620 km var yoksa bende sizlerin arasina katilmaktan mutluluk duyardim.Neyse fotograflarda bana yeter.
Yok mu daha bulusmadan eve donup de pc basina gececek degerli bir uyemiz... Hosca kalin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: OKAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
gercekden herzmanki gibi cok güzel bi aktiviteydi
emeği gecen ve katılan tüm arkadaslara tesekkür ederm![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Berkant . Yaş: 19 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Edirne [ 22 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Tour |
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum......
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
ee kimse foto cekmedimi??????
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ayrılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Oytun ÖZTÜMER Yaş: Cinsiyet: Bay Meslek: ARTM Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: Diğer |
aktivite cok guzel gecti, gelmeyenler herzamanki gibi cok sey kacırdı
hele fenere gelmeyenler.. yazık oldu ![]() foto cekenler gece 1-2 ye kadar fenerbahcede oldugu icin eve gider gitmez yattılar yorgunluktan, bana bakmayın ben istisnayım ![]() robinin cektigi resimler anca yarın akşama gelir, gunduz yarış var |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
bende burdayım len..
walla bidaa yorum yazamıycam aktiwite bölumundeki baslıkta yazdım ama hakkaten fenerbahce harikaydı.. arka masadaki agızları acık kalan we naapıo bu salaklar die agızlarını 1 karıs acarak bizi izleyen3 hatunun yüz ifadelerini unutmıycam ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: fatih tayfun KURTKAYA 1907 Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: paslanmaz dekorasyon Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: GOKHAN YELTAN Yaş: 39 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilisim Uzmani Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
Arkadaslar ben de cok yeni bir VW kullanicisi ve site uyesi olarak ilk kez katildigim bu etkinlikten gayet memnun kaldim. Hem mekan, hem menu yani yemekler (dunyanin en guzel yemegi hunkarbegendi), hem insanlar hem de muhabbet harikaydi. Hem teknik hem teknik disi gayet guzel bir muhabbet dondu. Bu Sabah cok erken kalkmam gerektigi icin Fenerbahce kismina gelmedim ancak anlasilan orada bile cok sey kacirmisiz. Ben de orayi merak ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
image açılmıyor yaw.. nerden foto yüklicez..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: YaŞaR PoLaT Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: FULL LIFE GARANTİ UZMANI Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
www.resimupload.com kullanabilirsin
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: HASAN SOLAK Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: Rüzgar Enerjisi Lokasyon: Çanakkale [ 17 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
Hadi bakalım yükleyin artık şu fotoları.Bilerek mi?yapıp yüklemiyorsunuz
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
cıx orasıda olmuo. yüklemiyor...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|