|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
*** Club VWTURK Yaza Merhaba Pikniği *** Yorumları ve Fotoğrafları
Evet arkadaşlar, bir başka Club VWTURK aktivitesi daha hafızalarımızdaki güzel anılarla birlikte geride kaldı.
![]() Club VWTURK Yaza Merhaba Pikniği hakkındaki tüm yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bu başlık altında toplayalım. Ben kendi adıma çok eğlendim ve çok güzel bir gün geçirdim. Umarım tüm katılımcı dostlarımız benimle eynı fikirdelerdir ![]() Fotoğrafları ve yorumları bekliyoruz. Önemli Not: Fotoğraf çeken arkadaşlar, buraya eklemenin yanısıra, bana özelden PM yoluyla, msn ile mronur@hotmail.com veya onuryilmaz@vwturk.com email adresimden ulaşarak büyük pixelli hallerini göndermelerini rica ediyorum. Arşivimiz ve dergiler için gerekli oluyor. Sevgiler.. Onur Yılmaz Konu Onur Yılmaz tarafından (10-06-07 Saat 21:06 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
Yine muthis bi bulusma olmustur.Hic suphem yok
Resimleri sabirsizlikla bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Onur Çakmak Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Onur kusura bakma görüşemeden ayrılmak zorunda kaldım ama herşey için teşekkürler gerçekten güzel geçti..paintball ı izleyemedik ama bir dahaki sefere artık olursa..(bu arada aracımda oluşan problemde yardım ve ilgilerini esirgemeyen Oytun,Emre,Gökhan ve diğer arkadaşlara da teşekkürler)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
ewet cok uzulerek kacırdıgım bi aktiwite daha..
hemen fotoları koyun cok merak edıorum.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
Aa sne niye gitmedin ??
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Alıntı:
![]() Önemli Not: Fotoğraf çeken arkadaşlar, buraya eklemenin yanısıra, bana özelden PM yoluyla, msn ile mronur@hotmail.com veya onuryilmaz@vwturk.com email adresimden ulaşarak büyük pixelli hallerini göndermelerini rica ediyorum. Arşivimiz ve dergiler için gerekli oluyor. Bu arada fotoğrafları rapitshare.com'a yükleyip url de gönderebilirsiniz. Sevgiler.. Onur Yılmaz |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Murad Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk3 |
Onur 3 ile 5 mb arasında değişiyor benim fotoğraflar
Yollamamı istermisin? Bu arada oğlum dün akşam hastalandığı için annesiyle birlikte evde kaldılar. Ben geldim ama aklım evde kaldığı için erken ayrıldım. İlk buluşma olduğu için biraz Fransız takıldım. Kısmet bir dahaki sefere. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: müge Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Meslek: hakla ilişkiler Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: AB Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Murad Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk3 |
Fotoğrafları 2.75 MB sıkıştırıp parçalayayım dedim.
35 tane mail yollamam lazım. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TUNCAY Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
harika bir aktivite oldu ilk başlarda biraz yabancılık çeksem de
sonradan açıldım. paintball'da acayip eğlendim ayrıca halat şampiyonlarını tekrar kutluyorum honda ekibini eze eze yendikleri için ayrıca resimleri büyük bir heyecanla bekliyorum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Onur Çakmak Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
VAllahi gittik geldik hakikaten güzel geçti Özellikle halat çekme oyununda baya eğlendik..Buluşmada emeği geçen vwturk üye ve yöneticilerine sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Oguzhan Tan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
Kaçırdıım son aktivite artık snrmm..malum bugün OKS vardı,ozanın yanında olmam lazımdı,haftayada öss fln..gelemedim..ama bundan sora kaldıımız yerden dewam..
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gökbey Ulugergerli Yaş: 37 Cinsiyet: Bay Meslek: Web Tasarımcı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
resimler ve videolar gelecek. biraz zaman ;)
Hamilton az önce F1'de birinci geldi bu arada ;) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|