|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
***28 Nisan Ankara Buluşması Yorumları***
Evet arkadaşlar..Bugün Eskihisarda çok güzel bir gün geçirdik.Başlangıcından sonuna kadar, harika bir gündü..Gerek test sürüşleri,gerek yiyecek ve içecekler, gerek dart turnuvası, gerekse Eskihisar çalışanlarının sıcaklığı ve ilgisi,harika bir gün geçirmemizi sağladı..Bu çok güzel gün için başta Gülnur Hanım olmak üzere, tüm Eskihisar çalışanlarına çok teşekkür ederim..Ellerinden geleni yaptılar..
Günün en can alıcı aktivitesi tabi ki test sürüşleriydi.DSG şanzımanlı siyah bir GTI mız vardı.Bu araç benim istediğim üzerine bizim için getirtilmişti.Bu aracı kullanmak çok eğlenceli çok güzeldi.Günün kahramanlarından biriydi bile diyebilirim. Test sürüşüne çıkanların çoğunun alınacaklar listesine girdi GTI Sanırım bugünki bi GTI test sürüşünü bi daha asla yakalayamayız..Öyle binip 50 mt sonra inin denilmeyen bir testi Not: Tüm fotoları yarından itibaren yükleyeceğim..Eskihisar çalışanlarından bir arkadaş onlarca fotoğraf çekmişti.Onları alacağım yarın ve ekleyeceğim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: murat gültekin Yaş: 40 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
Tebrikler Turgay bey.
Bizde ailecek gelmek istiyorduk ama son anda bir manimiz çıktı. Artık önümüz yaz. Bu aktivitelere daha da sık devam edilir diye ümit ediyorum. Bu arada test edilen Golf GTI'ın şanzımanı DSG'dir herhalde. Yoksa DAG diye yeni bir teknoloji mi var? Tekrar tebrikler. Resimleri sabızrsızlıkla bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
Alıntı:
ya şaka bir yana, arabadan her inen bir derin defes alıp,"off offff" diyordu harikaydı ya.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: sertan acar Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Donanımı Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
kesinlikle harika bir organizasyondu. başta eskihisar vw ekibine, gülnur hanıma ve başkanımız turgaya ;) bize böyle bir imkan sundukları için teşekkür ediyorum.herşey çok güzel ve eğlencliydi. günün kahramanı kesinlikle golf GTI dı.en sona onu sakladım çünkü önce o aracı önce test etseydim diğerlerinden bu kadar zevk alamazdım sanırım. EOS , Passat ABT,Beetle ve Tsi modellerini test imkanı bulduk. hepsi çok keyifli araçlar.bi ara yağmur etkisini fazlasıyla etkisini göstersede, test etme hevesimizi kaçırmadı. GTI da yerler kurumuştu
Gelemeyenlerin çok şey kaçırdığını söyleyebilirim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ertan Ocal Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Mekatronik Muhendis Adayi Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 Comfortline |
Bi Gti i ben suremedim yaw
karambolde kaldik. 6 saat bekledik ama olmadi. Tsi ile idare ettik |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TİMUR YILDIRIM Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: NEUROSURGEON Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 2.0 TDI Comfortline |
aktiviteden yeni haberim oldu iyimi
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TİMUR YILDIRIM Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: NEUROSURGEON Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 2.0 TDI Comfortline |
hemde boş olduğum haftasonuydu
cam filmleri bela olunca tüm gün uğraştım herkes test drive yaparken ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MM A Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Highline |
daha yeni haberim oldu napalım artık birdahakini bekleyecegiz
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
gizli buluşmamıydı acaba
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Alp Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Konya [ 42 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk4 |
Dün gerçekten mükemmel bir buluşma oldu Eskihisarda.Turgay Abinin dediği gibi, GTI günün ismiydi.HEr şey mükemmel gidiyordu ama birde şu yağmur yağmasaydı süper olcaktı.Neyse yağmura rağmen GTI yine kendini gsterdi...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
Henuz resimleri goremedim, ancak katilimci arkadaslarin yazdiklarindan anladigima gore bir onceki Ankara aktivitesini solda sifir birakacak guzellikte bir aktivite gerceklesmis. Basta Ankara Sorumlumuz Turgay olmak uzere katilimci arkadaslara bu guzel gunde bulunduklari tesekkurler...
Resimleride dort gozle bekliyoruz ;) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: serhat karataş serhat karataş Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: iş sahibi Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
evet harika bir gün arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum. yeni buluşamayı da bekliyorum .bu arada gtı yı bekleme şansım olmadı erken ayrılmak zorunda kaldım ..:-( ( passat ta hiç fena değildi yani hakkını verin abt den modifiyeli .....) herkese selamlar sticker alamadık sıkntı varmış sanırım en yakın zaman da sticker larımızı istiyoruz yaww..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: hamza Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: YURTDIŞI Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Arac?m Yok |
Herkesin yazdığı gibi çok güzel bir organizasyondu, Golf GTI ı kullanamama rağmen!!!! Ama olsun benim arabam Passat 2.0 TDI dı. Bana yeter yani.
Birde ben Bettle la otobanda giderken EOS la yanımdan rüzgar gibi gecen kimdi? Birde şunu dialogu aktarmak istiyorum size. EOSun direksiyonda ben varım arka koltukta arkadaş yan koltuktada Eskihisarı çalışanı. -Arkadaş: Bu araçda kaç adet airbag var?(Eskihisardan daha yeni çıktık direksiyondayım ve hani altımdaki EOS ya sert kullanıyorum. -Eskihisar çalışanı: Biraz sonra açıldığında sayarız! Ne diyeyim artık. Resimleri yarın yollarım. Görüşmek üzere... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|