|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
Club VWTURK @ Tuning Show İstanbul 2007
2005 ve 2006'da olduğu gibi, Türkiye'nin en büyük tuning organizasyonu olan Tuning Show'da Club VWTURK olarak yerimizi aldık!
05 - 08 Nisan 2007 Tarhileri arasında CNR Expo'da düzenlenen Tuning Show İstanbul oldukça yoğun katılıma sahne oldu. Bu büyük fuarda yer alma başarısını gösteren Club VWTURK üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarımızda büyük katkısı olan stand görevlisi arkadaşlarım Emre, İbrahim, Robin, Asu ve şu anda ismi aklıma gelmeyen tüm görevli dostlarıma; Fuarın gözdesi olan ve oldukça ilgi toplayan stand aracımızın sahibi Umut'a ve araçlarını güzellik yarışmasında kulübümüz adına sergileyen Ali, Okan ve Atilla dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum! Nice fuarlara deyip, fotoğraf ve videolarımızı bu topic altına ekliyoruz ![]() Sevgiler.. Onur Yılmaz [media]http://www.youtube.com/watch?v=P4mOTfzJvL8[/media] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinator
Üye Bilgileri
İsim: Onur Yılmaz Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Basicline |
İlk fotoğraflar bekden, devamını bekliyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: aydemir ozturk ozturk Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Uluslararası İlişkiler Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: mert arabacı Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: sporcu Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
ya bu topıc yoktu bızde actık onur kusura bakma resımler sohbette
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: OKAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
arkadaslar fuar gecen senelere göre canlılıgını biraz kaybetmiş olsa da vwturk olarak bizde enufak bi kayıp yoktu maşallah
cok eglenceli zaman gecirdik.. gelen arkadasların coğuyla tanısma imkanım oldu fakat tanısamadığımız arkadaslarla da diger aktivitemizde KESİNLİKLE tanısmayı istiyorum..ayrıca fuara gelerek gerek standımızı gerekse yarısmadaki araçlarımızı yanlız bırakmayan herkese tesekkür ediorum. oyu bana olan arkadaslara ayrıca cok cok cok cok cok cok cok cok tesekkür ediorum ama arkadaslar sunu belitmek isterim ki bu stand işi dısardan görüldüğü gibi basit deil. bütün arkadaslar ciddi anlamda emek harcadılar her konuda.. ben burdan bu emeklerinden dolayı emre,onur, asu,muge,robin ve adını sayamadıgım bütün arkadaslara kendi adıma cok tesekkür ediyorum. emreye ise gerek arabayı silme olsun gerekse benm gelemediğim ve arabanın basında bulunamadığım zamanlarda aracımla ilgilendiği için olsun ayrıca tesekkür ediyorum.. iyiki warsın vwturk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: mert arabacı Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: sporcu Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
okan sonu na kalamadım dereceler ne oldu mrk ettım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: OKAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 2.0 TDI Comfortline |
bende tam olarak bilmiorum sıralamayı ama 1.focus 2.megane 3.civic 4. de astra oldu herhalde...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: serhat keser Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: işletmeci Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Leon 1.9 TDI Stella |
mükemmel fotolar çekmiştim çok kaliteli resimlerdi makinenin acizliğine uğradım 150 foto yalan oldu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Emre DEMİRCAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Maden Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf GTI |
1. Focus , 2.Megane , 3. Astra oldu arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gökbey Ulugergerli Yaş: 37 Cinsiyet: Bay Meslek: Web Tasarımcı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
resimler öbür tarafta kaldı. şöyle bir şekil yapayım bari:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.vwturk.com/vw/showpost.ph...0&postcount=84 http://www.vwturk.com/vw/showpost.ph...3&postcount=90 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: yeşim çankır Yaş: 25 Cinsiyet: Bayan Meslek: Foreign trade manager Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
Alıntı:
Sağlam fotoğraflar çekmiştin birde ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kadir OK Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
valla fuar gene güzeldide ben o bizim yan standdaki tipoya uyuz oldum 10 dakikada bir böööööö bööööö diye korna çaldı
bir levye falan olsaydı tam süper olurdu bide o tipodaki farları sordum polo classice göre kaça yaparsın diye herif pişkin pişkin 1milyar(1000ytl) filan dedi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hüsnü Güven Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yapı Malzemeleri Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hüsnü Güven Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yapı Malzemeleri Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora Pacific |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|