|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: r€(€p Vur@L vural Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Optik,Elektrk Kum.Pano İmalat Lokasyon: Çanakkale [ 17 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
bızde nerde kaldılar dıyoduk turgay abi hos geldınız bellıkı cok eglenmıssınız
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TİMUR YILDIRIM Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: NEUROSURGEON Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 2.0 TDI Comfortline |
evet turgay resimleri bekliyoruz,daha fazla kalmak isterdim ama olmadı ,artık resimlerle idare edecez,arkadaşların hepsi tanıştığım kadarıyla gerçekten iyi çocuklardı, umarım aktivasyon iyi geçmiştir ..sana da emeğin için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
Ara ara telefonla canlı bağlantı yaptım. Memcoo nun sölediği, ''çok şey kaçırdın kanka'' şeklindeydi. Bakalım hele bi sağ salim gelsinler, bu akşam resimleri bi incelerim. Ankara yı tebrik ediyorum. Yüksek katılımlı, güzel bir organizasyon düzenledi. Son ana kadar bende yanınızda olmayı çok istedim ancak olmadı. Bu seferlik kısmet değilmiş.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
Alıntı:
Ya ben de ne yazık ki foto yok,çünkü benim yanımda memco vardı,sadece gevezelik etti bi iki tane çekmişti onlar da benim makinem yüzünden çıkmamış.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TİMUR YILDIRIM Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Meslek: NEUROSURGEON Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 2.0 TDI Comfortline |
konvoyda varım ama gerçekten konvoyda güzel oldu ,araya kimseyi sokmadan konya yolunu sağdan kapadık resmen 25 araç vardı sanırım... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Levent Özerol Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Galerici Lokasyon: Mersin [ 33 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
hoş geldiniz Öğlen 12den beri refresh yapıyorum
Fotoğraflarda gelsin de Bizim de Gözümüz Doysun ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: murat ergül Yaş: 36 Cinsiyet: Bay Meslek: ESNAF Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
VWTURK' e çok teşekkür ederim gerçekten mükemmel bir organizasyon oldu. Biz iki aile katıldık. Gerçi son ana kadar beraber değildik ancak yinede içinde bulunduğumuz her an süperdi. Gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gerçi bayan katılımcı çok azdı. İnşallah bir dahaki sefere bu oran artar. Biz eşlerden dolayı görüntü ve fotoğraf çekemedik ama çeken arkadaşlar ekleyince gelemeyen arkadaşlar neler kaçırdığını çok iyi görecek. Çok teşekkür ederiz VWTURK. Bir dahaki buluşmayı iple çekiyoruz
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ONUR ATILGAN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Yönetim Bilişim Sistemler Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Midline |
sonuna kadar kalamasamda buluşma çok güzeldi katılımda çok iyiydi emeği geçen herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MM A Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Highline |
kacırdım yahu
ama arkadaslar sehir dısındaydım napalım kısmet degilmis ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Yaş: Cinsiyet: Meslek: Lokasyon: Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
Turgay eline saglik, bu bulusma senin sayende ve Antep'den İstanbul'dan gelen tum arkadaslarin fedakarlikleri ile cok guzel oldu.
Tekrar tesekkurler, Ali Can Calis |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: yeşim çankır Yaş: 25 Cinsiyet: Bayan Meslek: Foreign trade manager Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.6 AC HB |
Bişeyi çok isteyince olmuyor işte
Orda olmayı çok istedim ama ne yazık ki olamadım benim yerime eğlenmişsinizdir eminim ... ah ah ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MESUT TOPDEMİR Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Doktor Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 Comfortline |
emegi gecen herkese tskurler gercekden güzel vakit gecirdik. en kısa zamada tekrarlanması dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
videolar istanbul ekibinde galiba
fotoshoplayıp güzel bir istanbul buluşması oldu demesinler sonra ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ankara İl Temsilcisi
Üye Bilgileri
İsim: Turgay Özdemir Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: İnşaat Mühendisliği Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf Mk5 |
Alıntı:
biz de öyle şey olmaz..neyse o Ya işte sanırım yarın akşamı bulabilir.Çünkü bu gece varacaklar yorgun bi şekilde, ve yarın iş olursa sarkabilir.. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|