|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
4 Mart 2007 İzmir Kahvaltı - Bowling Resim ve Yorumları
Değerli Arkadaşlar;
Öncelikle gecikme için özür dilerim. Ancak; Dün akşam ve bugün içinde Internet'e girme imkanımız olmadı. Bu nedenle ancak şimdi bazı resimleri eklemeğe başlıyorum.. Ayrıca; bir dijital aksamadan dolayı elimizdeki bazı CD'ler çalışmadığı için geri kalanlarını elinde olan diğer arkadaşlarımız yükleyecekler.. Çok güzel video çekimleri de yapıldı.. Bunları da Robin (ki az önce İstanbul'a indi) düzenleme ve montajını yaptıktan sonra yükleyecek.. Aktiviteye fedakar davranışları ile katılan, renk getiren ve Bizleri onurlandıran; başta İstanbullu misafir Kardeşlerimize, Denizli, Aydın, Manisa, Balıkesir, Çanakkale ve Muğla'dan gelerek şeref veren tüm üyelerimize, İzmir'den katılımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ederiz. Umarız hepiniz çok güzel eğlenmiş ve memnun kalmışsınızdır... Pazar günü açılış saatinden önce Bizlere kapılarını açarak içeride toplanmamıza izin veren Park Bornova Tesisleri Yönetimi'ne de ayrıca teşekkür ederiz.. [media]http://www.youtube.com/watch?v=l3-_Npkfrng[/media] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Gökbey Ulugergerli Yaş: 37 Cinsiyet: Bay Meslek: Web Tasarımcı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 FSI Comfortline |
heyooooooo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
Aktivitemiz; 43 kişi ve -yanılmıyorsam- 23 araç katılımı ile gerçekleşmiştir.
Bana bırakılan CD'lerde problem çıkması nedeniyle daha fazla ekleme yapamıyorum. Memco, Müge, Ayhan'da diğer görüntüler mevcuttur.. Onlar'ın da kısa zamanda ekleyeceklerini sanıyorum... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Serkan Girgin Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Modifiye Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
abi umutun arabasından videolar wardı onları da istiyoruzzzz
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Oguzhan Tan Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
Tebrikler,gerçekten güzel olmuş..
İstanbul'danda baya giden olmuş.. ![]() Metin abi;resimleri görünce bi kere daha dile getirmek istedim;araç YIKILIYO abi,Allah nazardan korusun.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Cem ÖDÜL Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
Yaw abi artık yazın bi zahmet resimlerin altına kim kimdir diye hiç olmazsa resimden tanıyalım milleti
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Robin YAVUZ Yaş: 26 Cinsiyet: Bay Meslek: Yazılım Geliştirme Uzmanı Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Comfortline |
İşte geldim burdayim ben bu işte ustayim
Izmir'den Istanbul'a yeni ayak bastim ve ayagimin tozuyla guzel resimler eklemeye basliyorumResimleri toparlayip bende eklemeler yapacagim birazdan. Metin abinin bahsettigi aksakliktan bende azcik ucundan nasibimi aldim, o yuzden video kisa bir sure gecikecek. Bu aksaklikta buyuk rolu olan DVD yazici adina sizden ozur dilerim. Aktiviteyi anlatmaya gerek duymuyorum, her zamanki gibi keyifli bir VWTurk aktivitesiydi. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Organizasyon Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: AsU_ AsU_ Yaş: 28 Cinsiyet: Bayan Meslek: Diğer... Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
çok kıskandııııııııııııııııııımmmmmmmmmm
(((((((((((( |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ZAFER ÖZGÜN Yaş: 34 Cinsiyet: Bay Meslek: PERAKENDE Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
süper süper süper
fevkaladenin fevkinde bi olay olmuş .... en kısa zamanda yeni organizasyonlarda birlikte olabilmek dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Memco nun servisi ne hoş öyle kalpli malpli nie hiç bi masada yok kafama takıldı şimdi
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Tayfun Kaymakcı Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
walla resimler döküldükçe ortalık yanmaya başladı.herkese teşekkürler.Yusuf sanada kocaman bir aferin
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: İşletme Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 1.8 T Quattro |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|