|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Umut BURSA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Yüksek Mühendisi Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
4 Mart 2007 Kahvaltı Organizasyonu
Açmış olduğumuz anket sonuçlarına göre, kahvaltı için 4 Mart 2007 tarihinde karar kılınmıştır.
Kahvaltı yerimizin adı "Köyüm". Çiçekliköy'ün 2 km ilerisinde Yakaköyde bulunmaktadır.. http://www.koyumkahvaltievi.com/ Çiçekliköy mevkii ise İzmir Manisa Yolu'na çıkılınca; yaklaşık 4-5 Km. sonra (Orman Restaurant'a gelmeden) sağa sapılarak gidilen bir bölge. Buluşma noktası olarak da ,son anda bir değişiklik olmaz ise "Park Bornova" da (Eski EGS Park) karar kılınmıştır. Buluşma saati 09:00-09:30 arasıdır. Saat 10:00 da masalarımızda olmamız gerektiğini hatırlatır, bu nedenle tüm üyelerimizin buluşma saatine bağlı kalmasını rica ederiz. FİYATLANDIRMA: Kahvaltı; bir köy kahvaltısı niteliğinde, zengin ve doyurucu çeşide sahiptir. Bedeli, Sınırsız çay ile birlikte kişi başı 10 YTL olarak belirlenmiştir. Ekstra olarak; portakal suyu, yağda yumurta, sucuk, gözleme gibi siparişi olacak Arkadaşlarımız, bunların ödemesini kendileri yapacaklardır. Kahvaltı Listesi - Beyaz Peynir - Tulum Peynir - Köy Balı - Manda Kaymağı - Tatlı Lor & Karadut Aşkı - Baharatlı Çevizli Köy Salçası - Lor Salatası - Yeşil Kırma Zeytin - Siyah Doğal Zeytin - Köy Reçelleri (Ayva, Erik, Portakal, Şeftali, Enginar, Kayısı) - Kekikli Örgü Peyniri - Domates & Salatalık - Buğday Ekmeği Bize ayırılacak bölüm ![]() Yiyeceklerimiz ![]() ![]() EK DUYURU (27.02.2007 SAAT 20:45) Kahvaltı sonrasında programımız devam etmekte olup; saat 14:00 sularında sabahki buluşma noktamız olan Park Bornova Tesisleri'nde "BOWLING" için rezervasyon yapılmıştır. Ücret kişi başı 6 YTL olup; devamında yine hep birlikte olmayı dilemekteyiz.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert GENÇ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Sportline |
tabbiii soyledklerıne harfiieen uyjazz orda gorusmekk usere
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ayhan KARAARSLAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A5 |
O tarihte bi aydın işi çıkarsa Metin abi senin arabaya atlarım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Mustafa KARAKAYA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Teknikeri Lokasyon: Denizli [ 20 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
Park Bornova gokart buluşması toplanma noktası ile aynı yer hatırladığım kadarıyla.. 4 Mart i sabırsızlıkla bekliyorum..
Birde Umut bu gideceğimiz yerle Fix menü üzerinden mi anlaşıldı yoksa serbest mi takılacağız.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Umut BURSA Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Yüksek Mühendisi Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat |
Alıntı:
Çok da hesaplı. Onu da duyururuz buradan. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mert GENÇ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Sportline |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TANER GÜNDÜZ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Bensiz buluşma olur mu
bende geliyorum + bi küçük süprizim olucak size yeni aldığım haski yvarusunuda getiricem yanımda çok tatlı Güzel bi gün olucağından eminim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ercan Güner Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.9 TDi Signo |
Alıntı:
Ben ve Sertaç +2 |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TANER GÜNDÜZ Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer... Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
daha 40 günlük minicik çok sevimli
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ercan Güner Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Seat Model: Toledo 1.9 TDi Signo |
Ben resimlerini gördüm gerçekten çok sevimli.Kadir'de söyledim aynı şeyi herkeze gösterme nazar değer diye ama gideceğimiz yer tam ona göre.Bu aktiviteye damgasını vuracağına eminim.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Alıntı:
... Ama kahvaltı yapacak olduğumuz mekanın bahçesi yok, aklında olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Emekli Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Memcoo Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Otokolik Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Aracım Yok Model: Aracım Yok |
bende de kaşıntı mewcut şuanda bakarsınız bi süprüz yapar c.tesi aksamı tel.larınızı çaldırabilirim...
metin abiiiiii.. 3'ünün aksamına sakın program yapma.. anladın sen artık nereye götürürsün beni bilmiorum kordonamıı denizi görsun de.. ufaktanda bi klarnet.. of diyorum walla ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|