|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
5 Eylül Pazar - VWTURK Burdur İçin İftar Vakti...
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara | Modları Göster |
|
|
#16 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf KARAMAN Yaş: 32 Cinsiyet: Bay Meslek: mak. müh. Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
A3"de avrupada bile bu motordan vazgeçmiyo... demekki tüketicilerin çoğunun ihtiyacını karşılıyo.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SALİH İYİCE Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Eczacı Lokasyon: Giresun [ 28 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
bence golfün satış rakamlarının düşmesinde bu motorların rakipleriyle rekabet edememesinin etkisi var,eğer yanlış bilmiyorsam o sınıfta son senelerde peugeot nun serileri golfü geçmiş durumda.çünkü fiyat olarak aynı aralaıkdaki diğer motor seçeneklerine göre geri kalmış durumda,1.6 benzinli compact sınıfta bence golf çok geride kaldı.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ramazan POLAT Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Mühendisliği Lokasyon: Elazığ [ 23 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
Ayrıca merak ediyorum acaba 1.6 sr motor o kasayı kaldırır mı? Çünkü sollama yapamadan uzun yol gitmek bir işkence benim için. Zaten aracı kullanacağım uzun yol da çok virajlı olduğu için önündekini fırsatını bulunca geçemezsen daha da geçemiyorsun... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye Bilgileri
İsim: Yaş: Cinsiyet: Meslek: Lokasyon: Kan Grubu: Araç Bilgileri Marka: Model: |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: SALİH İYİCE Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Eczacı Lokasyon: Giresun [ 28 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Comfortline |
tamda dediğim buydu arkadaşlar,sonuçta 1,6 motor vw araçlar hiçde ucuz değil ama performans olarak çok düşük.ben 2 ay önce 2007 model 1,4 140 hp aracımı(50000 km de comfortline siyah) 34500 e sattım.bence kimse 1,6 motordan o kadar istememeli.isterseniz resimlerini gönderebilirim,karşılaştırmayı siz yapın
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
konunun başına dönecek olursak bence bu fiyat alıcı için değil satıcı için iyi fiyat,yani 30 000 ytl den bahsediyorum |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: murat TOKLUCU Yaş: 44 Cinsiyet: Bay Meslek: çiftçi Lokasyon: Hatay [ 31 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 1.6 Primeline |
walla bende 2008 var hatay daki gümüş müşteri buldu 33 bin e ve benim ki primela en düşük bence yeterince indirmiş
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Muhammet Çelen Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Meslek: Sosyal Hizmetler Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 1.6 Midline |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ramazan POLAT Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgisayar Mühendisliği Lokasyon: Elazığ [ 23 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: hüsnü salih şıhman ŞIHMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Tarım Lokasyon: Mersin [ 33 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TDI 143hp |
biniciye 28-28,5 civarı eder
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
kendimizide bayağı kaptırmıştık kısmet işte,alıcıya hayırlı olsun.bence sizin içinde hayırlısı olmuş
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ALİ KARAKUŞ Yaş: 41 Cinsiyet: Bay Meslek: TEKNİK UZMAN Lokasyon: Adana [ 1 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 1.6 FSI Midline |
arkadasim ben senin yerinde olsam arabayı bir gör göster tam kafana yatıyorsa 28-29-30 demiyeceksin alacaksın ama öncelikle servise bir götur kafan arabadan yana rahat olsun ondan sonrada anlaş kafanıda fazla bulandırma.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Araba başka şehirde olduğu için hemen görmeye gidemedim. Zaten iş işten geçti, araç satıldı.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|